Castigatorul concursului: Review pentru haotik.ro

Posted by

Cred ca deja stiti castigatorul inca de la jumatatea saptamanii cand am ramas impresionat de comentariul lui. Mi-a placut atat de mult ce a scris incat voi reproduce mai jos. Si sincer cand am pornit concursul nu ma gandeam la un asemenea cadou.

Si stiti de ce m-a impresionat asa tare? Pentru ca eu habar nu am cine e omul acesta iar el site despre mine mult mai multe decat stiu apropiatii mei din onlin- ul de azi. Pentru unii am un blog din 2007 dar prin 2010 m-am facut cat de cat remarcat. Pentru alti in 2005 incepeam un proiect care avea sa ajunga pe nisa respectiva cel mai bun:

Domain Name: FABRICADEBANI.COM
Created on: 27-Sep-05

Cred ca la momentul respectiv existau 4 comunitati importante in online-ul romanesc.
1. Antreprenori si a-listerii de azi, gasca de la Bucuresti, blogoree, ceea ce vedeti azi ca fiind  o parte importanta a onlineului.
2. Seopedia
3. Gasca unor copilasi dornici sa faca bani pe net impartita in fabricadebani.com si
4. banipenet.com

Cand am fost cu Revista BIZ prin tara, am gasit oameni in online care ma cunosteau inca de pe vremea aceea. Si mi-am dat seama ca fara sa imi dau seama, am fost un element important in onlineul romanesc, si daca nu rataceam eu drumurile, probabil astazi eram un fel de Bobby Voicu.

Asadar pentru citatul de mai jos, castigatorul este Mihai, pe care il felicit si ii multumesc ca mi-a adus inca odata aminte cine sunt eu.

Pentru mine e pur si simplu jurnalul tau. Te-am urmarit de cand ai incercat sa faci un milion de dolari din nimic (apropo, cum merge?), am vazut cum ai incercat sa faci ceva din forum, te-am sfatuit sa nu iti cumperi motor de 1000 din prima si m-am uitat si la cateva poze cu pesti cu toate ca nu ma omor dupa ei. Eu ma simt ca un stalker cand iti citesc blogul fiindca tu evident nu stii cine sunt eu, dar eu te urmaresc pe tine de cand mi-ai schimbat egold acum cativa ani. Mai vad ce roboti faci, mai ma uit pe unde te plimbi cu motorul si am vazut cat de repede (asa a parut din exterior) ai ajuns sa fi un om important in blogosfera de la un om cu blog nou nout, fara vizitatori. Imi place ca stii cu ce se mananca tehnologia, si eu iubesc snowboardingul si cu greu am renuntat la motocicleta in favoarea masinii. In rest, blogul tau e gaura cheii prin care ma uit cand vreau eu la ce faci tu.