Caut mereu sa invat ceva din jocurile pe care le incerc

Posted by

Nu joc prea des jocuri, dar si atunci cand o fac este sa ma relaxez, fiind prea obosit pentru alte activitati iar jocurile ma ajuta sa ma deconectez dar si sa invat lucruri noi.

Probabil nu prea ai ce invata dintr-un joc de masini sau din unul cu batai, dar eu am gasit cateva jocuri din zona financiara sau de inteligenta si cumva incerc sa invat lucruri noi cu aplicabilitate in viata reala.

Prima oara cand am jucat Cash Flow 101 cu prietenii mi-au spus ca nu e realist jocul si ca anumite jetoane nu sunt conforme cu realitatea. Pe parcurs am observat ca erau mai mult decat conforme cu realitatea daca le transpuneai in alt cadru mai adecvat.

Ultimul joc incercat e tot unul din sfera de educatie financiara in care sunt multiple companii care iti produc venituri pasive. Am incercat sa analizez logica jocului si sa vad ce se poate aplica in lumea reala si am invatat chestii noi.

De asemenea, din unele jocuri gasesc inspiratie, cum ar fi jocurile de tip slot sau jackpot unde sunt uimit de diversitatea temelor abordate, de grafica pe care o au si alte chestii de genul asta. Sunt o multitudine de astfel de jocuri gen sloturile NetBet si se pot juca si in modul demo, deci nu e neaparat nevoie sa platiti pentru ele.

Trecand la o alta categorie de jocuri, uneori mai cumpar si jocuri, ultimul fiind in urma cu cateva zile. Nu cred ca a durat mai mult de 5 minute din momentul in care am descoperit ca exista Tekken pe Androit si pana in momentul in care deja il platisem si si instalasem pe mobil. Dar aici e vorba de niste amintiri dintr-o perioada grea dar frumoasa a vietii mele si nu neaparat de inspiratie sau de a invata ceva. Este unul din motivele pentru care mi-as cumpara un PlayStation si probabil ar fi unul dintre primele jocuri cumparate.

Nu ma joc foarte des, poate ca si din cauza ca nu am timp si cred ca mai presus de asta si din cauza ca stiu ca atunci cand incep sa joc, am obiceiul sa o fac 3-4-5 zile fara intrerupere daca jocul e cu adevarat fain. Motiv pentru care imi plac jocurile pe telefonul mobil, pentru ca daca-s gratis dupa vreo 10 minute iti zice in mod elegant „mai vino maine” sau „cumpara niste itemuri, viata, ceva daca vrei sa mai joci azi”.

La fel si la jocurile online, imi plac jocurile carora nu trebuie sa le aloci mai mult de 5 minute pe zi, cat mai simple si doar ca mod de relaxare.

2 comments

Comments are closed.