Cautam nasi de botez pentru asta mica

Posted by

Peugeot 208 Nu va speriati, nu am nicio veste buna sa va dau. E vorba de o masinuta. Mititica, dragutica si care are nevoie de un nume. Si cum eu nu am avut niciodata nume la masinile mele, inspiratia in acest domeniu imi lipseste cu desavarsire.

Am avut cateva tentative, dar toate au esuat, nici nu vreau sa va spun despre ele, am zis ca poate sa-i zica Casandra, sau Kasandra (who cares) sau mergand pe ideea numelor personajelor din filmele la care ne uitam, sa ii zicem Van Pelt (The Mentalist).

Va dati seama ca proprietaresei masinii nu i-a placut niciuna din ideile mele marete. Asa ca am recurs la „the ultimate weapon„, adica blogul si va cer voua ajutorul in gasirea unui nume acestui Peugeot 208. I-am pus si poza mai sus ca sa va inspire.

Cum efortul nu trebuie sa ramana necompensat, am zis ca am pentru voi si un mic premiu, si anume, un breloc marca auto.ro si un stick de memorie marca Jack Daniels care sa va aminteasca sa nu va urcati la volan dupa ce ati consumat alcool.

Concursul dureaza pana doamna proprietareasa se hotaraste asupra unui nume, moment in care voi anunta „Stop joc” si voi spune care este castigatorul. Deci poate dura 2 ore, 2 zile sau 2 saptamani. Depinde de cat de inspirati sunteti si cat de bine nimeriti ceva care sa ii placa.

Acestea fiind zise, nu pot sa va urez decat mult noroc, sa va spun ca jurizarea va fi dura si ca eu am primit numai nota 1 si 2 la toate ideile mele.

16 comments

  1. E fetita sau baiat?? ca nu stiu??!! eu am zis Corinne da poate fi baietel 🙂 Fiatul meu e baiatel si il cheama Jerry 🙂
    Dar poate fii si Sunset <<- o idee de nume 🙂

  2. Bogdan: e fata si daca o sa zici ca vine de la Georgiana… nevastamea cam uraste numele asta 🙂 Nu pot sa-ti spun aici in public de ce… 🙂

Comments are closed.