Cauti jaluzele care sa ofere o protectie solara ridicata? Ai oferte la Insula de Perdele si Jaluzele

Posted by

Cand spunem acasa, imaginea conturata este diferita in functie de fiecare dintre noi. Insa, din orice perspectiva am privi, esenta este aceeasi. Acasa este locul in care ne simtim in siguranta, confortabil impreuna cu familia.

Atunci cand planuim sa redecoram casa, trebuie sa avem in vedere unele aspecte. Spre exemplu, mobilierul este uneori mai greu de inlocuit datorita greutatii si inaltimii sale, iar in acest caz putem improspata aerul locuintei cu anumite accesorii care confera alte nuante incaperilor. Cum asa? Ei bine, putem recurge la schimbatul decoratiunilor ori al veiozelor, insa la fel de bine putem inlocui si clasicele perdele de la ferestre. La Insula de Perdele si Jaluzele putem gasi o gama larga de produse pentru a ne infrumuseta aspectul ferestrelor. In continuare, vom descoperi cateva aspecte legate de produsele de la Insula de Perdele si Jaluzele.

Jaluzelele orizontale sunt potrivite persoanelor creative

Persoanele traditionaliste, de regula, nu se pot dezlipi de clasicele perdele de la geamuri, impreuna cu draperiile asortate. Insa, cand au aparut tot mai multe variante de substitutie pe piata, acestea reconsidera solutia de a incerca si altceva. Astfel, pot opta pentru varianta jaluzelelor, insa este bine de mentionat ca pe pagina celor de la Insula de Perdele si Jaluzele vom descoperi o intreaga colectie de jaluzele, compusa din mai multe tipuri. In acest caz, varianta jaluzelelor orizontale este o solutie creativa, ce va improspata, cu siguranta, ferestrele locuintei.

Aceste jaluzele sunt realizate din mai multe materiale, preferatele fiind din lemn si aluminiu. Alegerea materialului acestora este recomandat sa se faca in functie de design-ul casei si de elementele sale. Jaluzelele orizontale ofera o protectie solara avansata, fiind potrivite in locurile unde lumina soarelui este puternica. Un plus, il reprezinta faptul ca, jaluzelele potrivite ne vor ajuta sa reglam cantitatea de lumina pe care o dorim in incaperile noastre.

Vestea si mai buna este ca jaluzelele vin intr-un numar considerabil de nuante si culori, fiind potrivite pentru fiecare locuinta in parte. Astfel, in ceea ce priveste jaluzelele din aluminiu, acestea pot fi in culori unice sau in nuante sidefate, insa pentru persoanele creative exista si nuante care imita culorile lemnului. Referitor la cele confectionate din lemn propriu-zis, culorile lor fac ca locuinta unde sunt montate sa fie conectata direct cu natura.

Insa, nu doar casele pot beneficia de astfel de jaluzele, ci si cladirile de birouri, institutiile din locurile publice, cabinete medicale sau cele de avocatura. Ofera un aer modern in orice loc sunt montate.

Insula de Perdele si Jaluzele ofera servicii de montaj si masuratori

Nu doar produsele pe care le are Insula de Perdele si Jaluzele sunt de apreciat, ci si serviciile ce le insotesc. Astfel, aflam ca echipa de aici vine in ajutorul nostru cu servicii de masuratori intr-un timp relativ scurt pentru a ne bucura de produse cat mai repede.

De asemenea, pentru a va usura situatia, putem contacta un reprezentant pentru a solicita ca cineva din echipa sa se deplaseze acasa cu mostre de jaluzele. Astfel, putem vedea daca produsul ales se potriveste cu decorul casei si daca culoarea sa se asorteaza cu celelalte nuante din casa. In acest fel, nu vom fi nevoiti sa ne deplasam fizic la sediul magazinului si vom avea mai mult timp disponibil pentru a ne redecora locuinta.

Daca in oras exista un magazin fizic Insula de Perdele si Jaluzele, atunci in cateva zile echipa se va ocupa de montaj dupa efectuarea masuratorilor.

Prin urmare, pentru a oferi casei noastre un aer proaspat nu este nevoie de prea mult efort, ci este necesar doar sa stim cum sa alegem accesoriile potrivite, precum jaluzelele.

Contact:

contact@insuladeperdele.ro

0759 800 400