Idei atipice si traznite de cadouri – zbor cu avionul si alte nebunii, de la SmartExperience

Posted by

A trecut perioada festiva din an cand toata lumea cauta cu disperare cadouri. Traditia cadourilor o pastram cu drag, desi ne chinuie tot ce tine de alegerea unui cadou. Ce ne facem daca, la scurt timp dupa, avem si un sarbatorit? E o noua poveste in care cauti cadoul perfect. Ce sa fie, ce sa fie? Iti propunem in randurile ce urmeaza cateva idei atipice si poate trazite de cadouri. Uita de decoratiuni, este timpul sa faci totul memorabil!

Am descoperit recent un portal interesant. Pe numele sau SmartExperience, este locul din care poti achizitiona unele dintre cele mai cool cadouri. De ce spunem asta? Pentru ca aici este vorba despre experienta cadou.

Ce poti darui cadou? Ceva neasteptat!

Se spune ca una din cele mai bune cai de a scapa de anumite frici este sa le confrunti. Efectiv ia-ti inima in dinti si pune-te in fata faptului implinit. Ai nevoie de ceva curaj, dar efectul acestei alegeri isi spune cuvantul. Va merita! Daca pana acum ai experimentat poate frica de zbor, dupa ce ai trait o experienta inedita de zbor de agrement cu avionul iti vei deschide apetitul pentru mai mult.

Mizand pe acest lucru, poti alege un cadou zbor cu avionul. Portalul despre care iti spuneam, SmartExperience, dedica o sectiune experientelor de acest tip. Poate fi ales un zbor introductiv sau un zbor de prezentare, iar zonele sunt absolut superbe. Cazanele Dunarii, Brasov sau Sibiu sunt doar cateva locatii. Chiar daca le cunosti, admirate de la inaltime totul pare diferit.

Zboara cu mine, cum mintea imi zboara la tine

Pentru cei care se gandesc la un cadou care sa imbine perfect romantismul cu aventura, o idee grozava poate fi zbor cu avionul cadou, dar si cu balonul. Sunt organizate astfel de momente atat in capitala, cat si in Targu Secuiesc. Poti alege experienta de acest tip sau poti alege un voucher pe care sa il oferi persoanei dragi, partenerei sau partenerului, lasand decizia finala in mana sa.

Ateliere de gatit sau experienta relaxarii

Pentru ca da, am ajuns in aceste zile sa traim pe repede inainte, sa facem totul fast si sa suferim de boala secolului, stresul. Cand simti cand ai nevoie de o pauza, cu siguranta preferi relaxarea. Aproape ca pare un lux sau ai timp sau cum si cu ce sa te relaxezi. Ce ar fi sa faci din acest context un cadou? Pentru cei care au hobby-uri precum gatitul sau dansul poti alege specific o experienta din aceasta categorie, iar pentru cei pe care i-ai trimite o zi la spa, ce ar fi sa faci asta? Reflexoterapie, masaj sau curs de make-up, un weekend de relaxare in Cluj, iar oferte de acest gen sunt fel de fel in cadrul paginii oficiale smartexperience.ro.

Bucuria de a darui te va incuraja sa alegi ceva diferit anul acesta. Daca si tu te-ai saturat de cadouri banale, daruieste ceva inedit, exact asa cum ti-ai dori si tu sa primesti. Inspira-te de la SmartExperience si alege aventura!

Contact:

0746 047 047 / 0748 047 047

info@smartexperience.ro