Ce ar trebui sa scrie pe cartea mea de vizita?

Posted by

Spuneam in urma cu cateva zile de o oferta foarte interesanta legata de cartile de vizita. Ei bine am acceptat oferta darinca de pe atunci stiam ca am o mare problema legata de cum vreau sa arate cartea mea de vizita sau ce ar trebui sa scrie pe ea.

Am o carte de vizita, mai veche pe care scrie Dragos Schiopu – general manager Nanotel SRL dar de data asta as vrea o carte de vizita mai neoficiala care sa ma prezinte pe mine, cine sunt ce fac si cu ce ma ocup. Si cand ma gandesc ca sunt si programator, si snowboarder, si acvarist, si blogger, si multe altele… nici nu stiu ce sa scriu pe ea sau cum sa o fac ca sa fie cu adevarat utila.

O parte din mine zice sa scriu numele pe ea, o alta parte zice sa scriu nickname-ul. Sa scriu si facebook si twitter pe ea? Doar mailul si telefonul? Sa fac mai multe modele diferite, unele de busines, altele de blogger.

Inca nu stiu, din pacate v-a trebuii sa ma hotarasc repede ca as vrea sa le am cu mine la Iasi.

5 comments

 1. Cine primeste cartea ta de vizita, pentru ce o primeste? Pentru ca esti blogger sau pentru ca esti programator? Sau pentru ca esti snowboarder? Eu sunt de parere ca mai multe modele sunt utile, dar 2 sunt suficiente: blogger si programator. Pe cea de blogger pui twitter si facebook, pentru ca au legatura cu social-media. Pe cea de programator nu pui, pentru ca nu e destul de „business”. Un programator nu are timp sa stea pe facebook si twitter (in viziunea clientilor), deci trebuie metodele de contact clasice… Acum, asta e parerea mea… Se poate face in multe moduri… Totul depinde de tine, cartea de vizita, trebuie sa te reprezinte pe tine

 2. la 1and1 sunt programator
  la Nanotel SRL sunt administrator si general manager
  la Haotik.ro sunt blogger
  la Pestiacvariu.ro sunt administrator :))

  lista poate continua…
  daca vreau sa-mi caut job trimit cv-ul la o companie nu dau cartea mea de vizita , deci aia cu programator e cel mai putin probabil sa apara, nu caut de lucru, sunt multumit de firma la care lucrez.

 3. Ar trebui sa le scrii pe toate. Pina la urma, asa esti tu, multilateral dezvoltat:)

  Exemplu:

  **haotik** aka Dragos Schiopu (nu invers)

  my current profiles:
  – programmer @ 1and1 internet ag
  – manager @ Nanotel SRL
  – blogger @ haotik.ro
  – admin @ pestiacvariu.ro

  Si aliniezi frumos @-urile intr-o linie verticala pe centru.

 4. Imi place mult ideea lui cipak. Cred ca „@”-urile puse unul sub altul or sa faca o impresie frumoasa.

Comments are closed.