Romanii au talent

Posted by

Nu prea scriu eu despre emisiunile tv, poate ca nici nu ma uit la tv decat la cateva emisiuni foarte vechi, carcotasii stiu de ce :), dar asta seara s-a nimerit, si pentu ca stiu tot felul de filmari de pe youtube de la alte editii din alte tari, am zis ca merita sa ma uit.

Ce mi-a placut cel mai mult, fetzele celor din juriu cand a inceput ala mic sa cante opereta. Cu ocazia asta am aflat si eu ca exista ceva numit contra-tenor. A fost foarte tare copilasul acela si chiar daca a mai falsat pe ici pe colo (foarte putin) cu 10 ore de canto devine expert zic eu. Taicasu nici nu-si dadea seama daca aia fac misto de el sau chiar au ramas impresionati, asa sunt cu oamenii simpli. Se aude acolo in spate pana la Mica Poeta?

Deci ca sa ii raspund lui Waven, da, romanii au talent sau unii dintre ei, o sa gasim daca sapam bine cateva si in Ploiesti, cateva si in blogging.

Apoi mi-a placut robo, aducea asa putin cu Robert Muraine desi mai are de lucrat la talentul lui. In rest nu m-au dat pe spate dar au fost unii interesanti. Cred ca ma voi uita si la emisiunea urmatoare.

One comment

Comments are closed.