Ce cauta lumea despre Haotik pe Google

Posted by

blog_3000_articole Daca in trecut cautau legaturile mele cu pesti de acvariu, mai nou se cauta „haotik blog” sau asocierea mea cu Samsung. Bineinteles ca, pe langa toate acestea, mai apare si o sugestie legata de „haotik crtani” care imi strica putin fengshui-ul, dar despre asta o sa va povestesc putin mai jos. La cautarile de genul „haotik este …”, Google nu sugereaza nimic, de unde trag concluzia ca nu foarte multi sunt interesati de ce este sau cine este Haotik. In caz ca nu stiati, va spun eu, Haotik este un personaj virtual.

Haotik crtani

Vine din limba croata, unde un personaj, pe numele lui, Chaotik este difuzat la tv in cadrul unui serial de desene animate cu acelasi nume. Crtani inseamna „desene animate” in limba croata. De aici si rezultatul respectiv. Am aflat despre ele in urma cu jumatate de an (cam asa), cand un tweet intamplator vorbea despre mine intr-o limba pe care nu o intelegeam. Am cerut atunci lamuriri despre asta si am primit un raspuns in engleza, dar si un link cu unul din episoade.

Haotik Samsung

Vine din limba romana… de fapt cred ca de la elementele de jargon folosite cu aproape un an in urma, pe twitter. Sunt curios daca sugestiile acestea se vor schimba si bineinteles ca sunt curios cu ce se vor schimba.

Haotik blog

Oare de la ce vine aceasta cautare… chiar nu stiu; daca stiti voi, sa lasati un comentariu mai jos. Sper ca ati inteles ca glumesc de fapt.

haotik_google

2 comments

Comments are closed.