Ce faceti cand nu aveti chef sa scrieti?

Posted by

blog 3000 articole Ce faceti cand nu aveti chef sa scrieti? Dupa cum ati observat, zilele astea nu am fost in apele mele. Poate si de la astenia de primavara, poate si de la faptul ca mi-as fi dorit sa particip la un eveniment si nu am fost invitat, poate datorita altor factori. Dar pur si simplu nu am avut si nu am chef sa scriu.

Si daca zilele trecute am mai avut cativa asi in maneca, de exemplu articolul cu frizeria era de fapt pregatit pentru lunea viitoare, se pare ca am ramas si fara articole in draft. Idei am destule, unele chiar bune, dar pur si simplu nu am chef sa stau de ele. Asa ca zilele astea meditez mult si simt cumva ca odata ce am devenit mai atent cu imaginea mea, am pierdut ceva care ma facea sa fiu vesel, sa fiu amuzant si sa comunic relaxat catre cititori.

Ma tot gandesc mereu daca nu ma zbat prea tare pentru niste chestii mult prea neimportante. Ma tot gandesc mereu ca poate ar fi mai bine ca o ora pe care de obicei o dedic seara unui articol pe blog, sa o dedic plimbatului cu rolele. Si ma gandesc sa-mi iau un longboard pentru a experimenta ceva nou. Si ma gandesc ca ar trebui sa stau mai mult cu prietena mea cea mai buna si sa petrecem mult mai mult timp impreuna.

Si stiu ca sunt atatea lucruri faine despre care puteam sa va povestesc saptamana aceasta, as fi vrut sa va povestesc despre faptul ca Mika Hakkinen vine la Bucuresti pe 5 iunie. As fi vrut sa va povestesc si despre premiul luat de cei de la Auto.ro, si despre House of Cards sau Evernote Accelerator.

Oricum, vine weekend-ul si poate putina relaxare imi va prinde bine, mai ales ca saptamana viitoare este o saptamana plina de evenimente, deci trebuie cumva sa ma repun pe picioare.

M-am cam abatut de la subiectul din titlu. Asa-i? Deci voi ce faceti cand nu aveti chef sa scrieti pe blog?