Ce se mai intampla pe la Atelier?

Posted by

Am zis ca vin din cand in cand cu update-uri legate de ce se mai intampla cu lucrarile de la gradina, mai ales ca in ultima vreme am tras cat am putut de tare pentru ca vine vremea rea si probabil voi stopa majoritatea lucrarilor.

In primul rand am reusit sa montez contuarul electric, astfel incat de acum incolo voi sti exact cat curent am consumat. Pana acum m-am folosit de o priza wi-fi care avea si aceasta functie dar cum prizele comandate de la distanta nu-s niciodata suficiente (am 5 in prezent) inca una care sa se elibereze era mai mult decat binevenita.

Apoi am construit un zid, de fapt este o parte din zona de „bucatarie de vara” din foisor, nu cred ca mai apuc sa torn si blatul de ciment din cauza temperaturilor, dar sper sa inchid cu folie de terasa interg foisorul si astfel sa fie pregatit pentru iarna.

Momentan suntem pe mare graba cu izolatia interioara a atelierului astfel incat temeratura sa nu scada sub zero grade in iterior indiferent de temperaturile de afara. Oricum in caz de temperaturi scazute cred ca pot pornii si o aeroterma de 400 wati cateva ore ziua pentru a creste temperatura din interior.

Ma mai gandam sai fac in „podul” atelierului un pat matrimonial, pentru a putea fi locuibil pe perioada verii dar inca nu stiu daca e sau nu o solutie buna. Am pus intre ghilimele pod, pentru ca practic intreg atelierul este deschis pana la acoperis in momentul de fata, si asa va si ramane.

Daca reusesc sa termin toate aceste lucrari pana vine vremea rea e perfect, daca am parte si de mai multa vreme buna o sa continui cu ceva curatenie prin curte ca mai sunt ceva zone care trebuie curatate.

Comments are closed.