Provoc blogosfera prahoveana la duel

Posted by

Multi am fost, putini am ramas, nici macar eu nu mai stiu sincer cati bloggeri activi avem in Prahova. Au aparut bloggeri noi, dar au si disparut o mare parte din bloggerii vechi, sau poate nu-i mai vad eu, din lipsa de timp.

Luna noiembrie vine pentru mine cu o provocare, aceea de a posta zilnic macar un articol pe blogul personal. Cu acest prilej m-am gandit sa arunc provocarea si in curtea altor bloggeri din Prahova, mai ales ca nu e prima oara cand facem acest lucru, fiind benefica o astfel de provocare pentru toata lumea.

Nu inventati scuze, mai bine asumati-va anumite lucruri

Alaltaieri m-am trezit la 5:22 si m-am intors acasa seara tarziu rupt de oboseala, dupa o zi petrecuta in santier. Cu toate acestea, am reusit printre randuri sa postez si un articol pe blog. 

Am un proiect mult mai important care imi mananca timpul.” Toti avem proiecte mult mai importante, dar este ok, trebuie sa doar sa iti asumi ca blogul nu reprezinta un aspect important din viata ta si ca provocarea aceasta nu este pentru tine.

Vreau sa postez pe blogul meu doar continut de calitate.” Cu atat mai mult, provocarea de mai sus te forteaza sa fii profi in fiecare zi. Sau sa inteleg ca nu esti in stare sa produci calitate in fiecare zi? 

Ce trebuie sa fac ca sa intru in „competitie”?

In principiu nimic, in afara de a posta de la data de 1 noiembrie pe blogul tau in fiecare zi cate un articol. Ai putea sa-mi lasi totusi un comentariu, ca sa pot urmari periodic daca am ramas singur sau daca mai sunt cu cineva in cursa aceasta.

Comments are closed.