Ce-ti doresti de Black Friday

Posted by

 Asta a fost intrebarea zilei. Am auzit-o de dimineata in tren, am auzit-o si pe urma de-a lungul zilei. Toata lumea a vanat ceva si toata lumea si-a dorit ceva.

Am zis sa fac o lista cu cele mai dorite lucuri cu ocazia Black Friday si, stati linistiti, nu e ceea ce credeti. O sa vedeti mai jos in articol la ce ma refer.

Magazinele: vanzari, vanzari, vanzari (ar fi vandut si magazinul cu tot cu marfa daca ar fi putut; nu au putut, pentru ca era picat de cele mai multe ori)

Bloggerii: comisioane, comisioane, comisioane (ar fi facut live blogging direct din datacenter, daca ar fi putut, si ar fi scris de fiecare produs nou adaugat pe site).

Sys-adminii: [bip], [bip], [bip] (isi doreau sa se joace WOW, dar telefonul suna intruna si pe ecranul monitoarelor s-au aprins tot felul de flag-uri rosi care le-au stricat tot cheful de joaca, au dat un shutdown la server si si-au vazut mai departe de joc)

Clientii: reduceri, reduceri, reduceri (nici nu conta la ce e reducerea, isi doreau noul iPhone, dar s-au ales cu o masina de spalat vase, isi doreau un tv in casa si au cumparat o plasma de 64 de inch, chiar daca nu si-o permit).

Oamenii normali: munca, munca, munca (pentru ca era o zi ca oricare alta si, daca muncesti, ai bani sa-ti iei tot ce-ti doresti, fara sa fie nevoie de oferte speciale de 50% reducere la un pret dublu fata de cel normal).

Cam asa s-a desfasurat intreaga zi, toata lumea a fost marcata de eveniment. Unii in sens pozitiv, altii in sens negativ. Exista oameni care traiesc de pe urma reducerilor, le vaneaza, stiu foarte bine pretul pietei si au bani sa cumpere produsele ca apoi sa le revanda pe okazii.ro la un pret bun si pentru ei si pentru tine. Asa ca, daca tu crezi ca iti doreai ceva si nu l-ai prins azi in oferte, stai cu ochii in urmatoarea perioada pe site-ul de mai sus, s-ar putea sa ai parte de oferte bune. De asemenea, poti astepta Cyber Monday sau ofertele de Craciun. Deci pune banii bine si vaneaza in continuare, va veni si momentul tau de glorie, in care vei prinde cea mai buna oferta.

7 comments

 1. Pentru mine a fost o zi putin mai frustranta dar super normala de fapt :)Asa cum spuneai si tu:cine are nevoie de o reducere senzationala de 50% dintr-un pret dublat in prealabil ? Am urmarit unele produse dar mai mult ca si un chibit decit ca un cumparator 🙂

 2. Eu m-am uitat de curiozitate pe la 16:00 (nu la ce a ramas ci la ce era out of stock) si mi-am dat seama ca nu prea aveam ce sa imi iau, pentru ca singurele lucruri pe care mi le doresc si nu era sigur la vreo reducere extraordinara era iPad Mini si Note 2.

 3. E, asta cu Cyber Monday n-am auzit inca sa se fi preluat si la noi. Toti au fost prea „ocupati” cum sa preia si sa implementeze cat mai bine de afara Black Friday, si n-au remarcat ca veneau la pachet cu Cyber Monday.

  Adica daca tot faci Black Friday, fa si Cyber Monday.

  Pentru cei ce nu stiu „Cyber Monday is a marketing term for the Monday after Black Friday, the Friday following Thanksgiving in the United States, created by companies to persuade people to shop online. The term made its debut on November 28, 2005 in a Shop.org press release entitled „‘Cyber Monday’ Quickly Becoming One of the Biggest Online Shopping Days of the Year”.”

  Ce ziceti, anul viitor facem si Thanksgiving?

 4. L-am avut in teste, stiu bine ce face si ce nu face, ca totusi sunt fan tablete de 7 inci, dar as trece peste dimensiuni (prea mici) datorita faptului ca-s multumit de camera foto si as scapa sa car cu mine aparatul foto.

 5. ce vreau eu n-a aparut inca la noi; dar nici in state nu se livreaza inca… asa ca mai am de asteptat

Comments are closed.