Ce tipuri de servicii ati vinde online?

Posted by

Daca ai vrea maine sa incepi o afacere si sa vinzi online anumite servicii, care ar fi acestea? Sunt curios daca exista nise pe care le pot explora in afara celor pe care fac deja teste sau activez. Adica sunt sigur ca exista sute de alte nise, dar cumva s-ar putea ca unele aplicatii de pe nise cu care nu am si nu voi avea probabil nicio treaba vreodata, sa fie bune dupa o remodelare pentru serviciile mele.

Pe piata de servicii eu activez cu doua servicii destul de clare, una este cea dedicata serviciilor de online marketing, unde ma ocup cu promovarea companiilor prin intermediul articolelor publicitare sau a bannerelor si cel de-al doilea serviciu se realizeaza prin crearea paginilor web, unde de cele mai multe ori hostingul este inclus in pret si nu este tratat ca un serviciu separat.

Am putea discuta multe despre SaS (Software as a Service), PaS (Platform as a Service) si alte forme de servicii pe care platformele moderne le ofera, dar m-as duce prea departe cu treaba asta si nu doresc. Pur si simplu sunt curios ce servicii online cumparati sau ati fi dispusi sa cumparati si mai ales pentru care dintre ele ati plati lunar sau anual.

De exemplu, serviciile de video streaming precum Antena Play sau Netflix nu cred ca le voi putea realiza vreodata, pentru ca sunt mult prea departe de business-ul meu ca sa ma atraga sau sa vad potential in zona aceea, dar sunt anumite optiuni la aceste servicii care se pot adapta pentru serviciile oferite de mine sau pentru viitoare posibile servicii. De asemenea, chiar daca Smart Bill are o cota de piata impresionanta, cred ca este inca destul loc pe piata serviciilor online de contabilitate si ca mai avem mult pana la punctul in care vom avea servicii online precum cele oferite de e-Residency in Estonia.

One comment

Comments are closed.