Cel bun, cel rau, cel urat in blogosfera prahoveana

Posted by

cel_bun_cel_rau_cel_urat Prea multe nu am de comentat la articol, poate as fi avut de comentat daca ar fi fost scris in urma cu 5 luni. Acum doar citesc, bag la cap si imi vad mai departe de treaba. Strofo venise atunci cu o idee de proiect pe bani, chiar a ras cad a vazut ca noi vorbim mereu de munca voluntara. Ce a reusit sa faca in aceste 5 luni nu am idee, sper ca a reusit mai multe deca am reusit eu cu blogosfera.

Sper sa vi se para articolul interesant si sa nu fiti prea critici, in fond e si el doar un om.

In rest poate lasati un comentariu cu parerea voastra despre articol, e interesant mai ales datorita faptului ca a fost scris in urma cu 6 luni de zile sau cand am avut acel blogmeet, cred ca in octombrie, nu stau sa caut acuma.

Mi-ar placea, intr-o maniera amuzanta bineinteles, sa incercam sa identificam 3 nume din blogosfera prahoveana pe care sa le asociem celor trei personaje, bineinteles fiecare cu parerea si propriul clasament. Cred ca ar fi amuzant un astfel de clasament. Vedem cine iese castigator pentru fiecare personaj in parte.

2 comments

  1. a fost acum mai bine de un an, dupa intalnirea din cafeneaua de langa teatru. nu a fost publicat la acel moment pt ca in general eu scriu articolele personale pentru a le putea citi peste ani (stiu, pare ciudat ca un blog public sa fie o chestie personala).

    oricum multumesc de trafic! ideea de acum 5 luni nu a murit, insa implicarea de la acea intalnire mi-a lasat cateva semne de intrebare.

    poate ca o sa public si articolul de dupa intalnirea din irish – din pacate e mult mai rautacios 🙁

Comments are closed.