Noua interfata Google Plus

Posted by

google-logo-plus Deja unii au scris ieri despre asta, dar am preferat sa o testez inainte de a-mi da cu parerea despre ea. Si va spun de la inceput ca am vazut doar lucruri care imi plac.

Modul de organizare a informatiilor le face mai lizibile, mai usor de urmarit, de comentat. Ai mai mult spatiu, partea de sus cu „categoriile”, adica cea cu cercurile de prieteni iarasi este extraordinara, deja am mai adaugat cateva cercuri acolo. Seamana cu listele de pe twitter acum parca si mai mult decat inainte.

Apoi nu stiu daca existau inainte, dar vad ca lumea incepe sa foloseasca hashtaguri si ca poti face cautari dupa ele, daca erau si inainte si nu le-am vazut eu, imi cer scuze dar mi se pare un lucru extraordinar, mai ca as provoca Spada sa imi spuna cand fac prima campanie pe Google Plus.

In partea dreapta avem sugestii pentru persoane pe care s-ar putea sa le cunoastem si sa le putem adauga in cercul nostru de prieteni. O functie foarte utila pentru ca pana acum nu prea adaugam pe cineva in cercurile mele. La inceputul utilizarii contului de Google Plus adaugam pe cine cunosteam in diverse cercuri si aveam un cerc mare cu Necunoscuti. La un moment dat eram adaugat de atat de multi oameni in cercurile lor, incat am pierdut legatura si nu am mai adaugat pe nimeni. Rareori, intamplator, mai adaugam pe cate cineva, daca gaseam linkul pe pagina de blog.

Acum primele 15 sugestii au fost oamenii din online pe care m-am mirat ca nu ii urmaresc inca si bineinteles ca i-am si adaugat in cercul dedicat lor.

Si daca eram increzator in Google Plus inca de la lansare, cand scriam ca va bate Facebook si Twitter, cu noua interfata chiar ma astept la o crestere impresionanta a utilizatorilor si eventual la o crestere de peste 100k utilizatori in urmatoarea perioada.