Cel mai promitator brand romanesc

Posted by

branding Care ar putea fi cel mai promitator brand romanesc din Prahova? Asta e intrebarea care ma roade de cateva zile. Si ma gandesc ca cei de la Seed ar putea ajuta cateva branduri autohtone (adica din Prahova) sa paseasca cu dreptul si in directia aceasta.

Invit brandurile locale sa se inscrie in competitie, pentru ca unele dintre ele chiar merita sa castige. Si, ca sa ma intelegeti mai bine de ce sustin aceasta initiativa, o sa vin cu unul din zecile de exemple, ca sa vedeti de ce cred cu tarie ca unele companii au nevoie de rebranding.

Pana una alta, va puteti inscrie aici: celmaipromitatorbrand.ro/aplica-acum/ si va spun ca m-ar bucura enorm sa vad ca anul acesta castigatoarea este o firma din Prahova.

Initiativa celor de la Seed Consultants este una mai mult decat laudabila, mai ales ca se afla la cea de-a patra editie, pentru ca avem nevoie de branduri romanesti puternice, care sa devina cat mai cunoscute pe piata.

Si pentru ca v-am spus mai sus despre firme care au deja un renume pe piata, dar care cred eu ca ar merita un rebranding, am sa iau ca exemplu o firma bine cunoscuta in Prahova, o firma de mezeluri, si anume, Ana si Cornel. Mai ales ca, desi este o companie din Mizil, Prahova, distribuie produse alimentare pe raza a inca 18 judete.

Dincolo de acest exemplu, ma gandesc si la branduri locale mai micute, cum ar fi un brand de care tot auziti pe twitter, Dulceata de la Oana, si caruia i-ar prinde foarte bine un branding (ca nu poate fi vorba de rebranding in cazul acesta).

Sunt zeci de astfel de firme care fac chestii faine si care merita sa fie promovate si pe care un rebranding le-ar putea ajuta sa iasa la lumina, ca sa zicem asa. Si imi doresc ca o astfel de firma din Prahova sa fie castigatoarea acestei editii, pentru ca sigur avem ce promova. Asadar, daca cunoasteti companii carora credeti ca le-ar prinde bine „un pic de branding”, recomandati-le acest articol si, de ce nu, site-ul celmaipromitatorbrand.ro.

medalia-cel-mai-promitator-brand

 

Daca ai un blog, nu uita ca poti sa participi prin intermediul Blogal Initiative la promovarea acestei initiative si, eventual, sa te alegi cu un branding pentru blogul tau.

3 comments

  1. ana si cornel e si la mine, mai cumpar de la ei… dar au produse cam scumpe. Exista alternative mai comode, ca sa zic asa atat gust cat si pret :-p

Comments are closed.