Vreau vacanta in Spania

Posted by

Vreau sa merg in Spania, nu acuma la vara, dar e bine sa caut oferte de pe acuma. Eu cand plec in excursii stiu un singur lucru, incarcat toate lucrurile in logan si la drum. Spania e departe dar sa nu credeti ca nu ma tenteaza foarte mult aceasta varianta dar Loganul e si el Logan saracu, cred ca ii cer prea mult sa ruleze zile intreci cu 140km/ora pe autostrazi.

Asa ca vreau cu avionul, e simplu, e rapid, e eficient. Problema e ca sigur eu nu ma dascurc cu cautat oferta la avion, cautat cazare acolo, cautat de nebun prin toata Barcelona parcul de distractii, etc. As prefera o agentie de turism care ma duce 2 zile in park sau 3 si inca 2 zile la mai stiu eu ce muzee, sa ma care ei, sa aiba grija de mine, etc. Ma rog grija de mine sa aiba pana la intrarea in parc ca acolo ma descurc eu singurel, si eventual sa ma ia seara la inchiderea parcului inapoi la hotel.

Deci, ok, vreau cu avionul, dar acum vine partea grea, cum naiba dau de o oferta turistica buna. Si nu ma gandesc doar la pret, si si agentia de turism sa fie cat de cat serioasa, ca sunt mii de oferte pe net, daca caut pe google am impresia ca e vorba de acul in carul cu fan.

Asta ca am vazut o mica prezentare la tv la super oferte de turism in Aventura Park, dar nu au dat nici un nume de firma sau adresa web sa merg la sigur.

One comment

  1. De obicei agentiile astea de te plimba cum vrei tu le gasesti acolo, la fata locului. Asa ca nu iti trebuie deacat una de aici sa te duca pana in Spania transport+cazare.

Comments are closed.