Cheile Cibinului

Posted by

Cheile_Cibinului Prima oara cand am vazut pozele pe contul de facebook al unei prietene, am zis ca sigur merita sa merg un weekend acolo. Apoi, cautand locatia si vazand ca e dincolo de Sibiu, am amanat planurile pentru alta data. La intoarcerea din Hunedoara, am zis ca merita sa dau macar o fuga pe la Cheile Cibinului, sa iau masa si sa vad cam despre ce e vorba si daca e intr-adevar asemanator cu ceea ce vazusem in poze.

Tot ce pot sa va spun este ca veti gasi acolo un mic colt de rai. Si, desi este in mijlocul muntilor, undeva unde doar animalele salbatice indraznesc sa vietuiasca, exista acoperire Orange si chiar si internet. Eu am folosit hotspot-ul meu de la Orange pentru a-mi face treaba pana s-a servit mancarea si mergea foarte bine.

Dupa ce treci de Sibiu (daca vii dinspre Brasov), in localitatea Cristian faci stanga si o iei spre Orlat. De acolo o iei spre Gura Râului si tii drumul pana la destinatie. La un moment dat, se termina drumul asfaltat, dar eu am mers mai departe. Dupa o vreme, s-a terminat si drumul dupa Google Maps, dar am mers mai departe. Apoi s-a terminat de tot drumul, ramanand un fel de drum forestier de carute. Si bineinteles ca am mers mai departe. Si, in cele din urma, cand aproape ne pierduseram speranta, am ajuns la Cheile Cibinului.

Mancarea a fost buna, internetul mergea si el acceptabil. Cu siguranta o sa revin acolo pentru o perioada de 2-3 zile in care sa stau sa ma relaxez. Eu unul nu-s pasionat, dar foarte multi din cei veniti acolo erau pregatiti, fie cu biciclete, fie pe jos, ca sa strabata tot muntii aceia extraordinari din jurul locatiei.

In rest, nu stiu daca mai are rost sa va spun ceva. Pozele vorbesc de la sine.

2 comments

  1. Psi si ce e rau in asta. E chiar minunat sa fi asa in mijlocul naturii. Si sa ai net. 🙂

Comments are closed.