Colinde spre mai bine, la Ploiesti Shopping City

Posted by

Coca Cola Asa cum va spuneam inca de zilele trecute, automatul minune, caruia ii colinzi pentru a dona banii copiilor aflati in nevoie, a fost si la Ploiesti Shopping City, unde am avut ocazia sa ii colind si eu, pentru ca data trecuta a trebuit sa las A-listerii si influncerii sa se ocupe de colinde, iar eu sa ii filmez si sa fac o carca de trafic pe spatele lor. Glumesc, desigur.

Ei bine, prea multe nu am ce sa va spun, decat ca nu am avut totusi curajul sa o tin cu poezia mea, asa ca am recitat de pe ecran, ajutat de cativa prieteni pe care mi i-am facut in cele 6 ore, cat am stat pe acolo. Iar glumesc desigur, doar nu eram nebun sa stau 6 ore. Am aflat cateva din secretele aparatului, de exemplu copiii nu au voie sa primeasca Coca-Cola de la automat si atunci primesc alte daruri, dar nu sticle de cola. Am mai aflat cat de tare a fost la Iasi, cand s-au adunat cam 40-50 de persoane care au urat simultan si am mai aflat ca la „Predeal” (adica Paraul Rece) le-au placut foarte mult cadrul natural si zapada. La Ploiesti, lumea a fost mai calma si nu s-au adunat in grupuri foarte mari, fiecare dorind sa cante doar cu familia.

Si gata, va ajunge cate v-am spus, asa ca va invit sa ma vedeti pe mine in recital, un fel de Fuego al blogosferei romanesti, care nici propria poezie nu a avut curaj sa o spuna. Impodobeste, mama, bradul, ca Haotik nu-i in stare. Vizionare placuta:

Si pentru ca nu eram singurul care statea la coada sa ureze aparatului minune, va las si doua filmulete cu copilasi de diferite varste care au colindat. Intai cei mici:

Apoi cei mari: