Concert VUNK la Sala Polivalenta – Nimeni nu scapa (fara emotii)

Posted by

 Maine seara, 14 noiembrie, incepand cu ora 20:00, la Sala Polivalenta are loc un concert sustinut de trupa Vunk. Cu aceasta ocazie, vor lansa si un nou album Nimeni nu scapa (fara emotii). De asemenea, in deschidere ii vom avea pe Viky Red si Fara Zahar. Vor urca pe scena -alaturi de Vunk – Smiley, Antonia, Monica Anghel, Puya (va fi prima si oricum una dintre rarele ocazii cand se va canta live, Puya ft Vunk, piesa  “Altcineva“), dar si Eric Martin, solistul trupei Mr.Big.

Cred ca deja te-am convins ca merita din plin sa participi la acest concert; si vestile bune nu se termina aici, am si 2 invitatii duble pentru tine si prietena/prietenul tau la concert. Tot ce trebuie sa faci este sa-mi spui care melodie a trupei Vunk iti place cel mai mult si ai putea castiga una din cele 2 invitatii la concert pe care vi le pot oferi. Aleg spre seara castigatorii.

Despre album, va mai pot spune ca se afla deja pe piata si poate fi cumparat impreuna cu Gazeta Sporturilor. Biletele se pot comanda si pe myticket.ro.

Desi timpul meu este destul de limitat, invitatii speciali din deschidere si cateva melodii au facut sa imi reconsider programul si sa fac tot posibilul sa merg la concert, asa ca ne vedem acolo.

La final, va las si una din ultimele melodii ale trupei si care mie mi-a placut:

UPDATE: Am ales doi castigatori, sau mai bine zis, doua castigatoare, ca am senzatia ca fetele sunt mai mari fane ale acestei formatii. A fost destul de greu sa aleg, mai ales ca mi-ar fi placut sa pot da la toti cate o invitatie. Am ales in functie de melodiile pe care le-ati propus si mi s-au parut mai apropiate de gusturile mele, desi majoritatea mi-au placut. Imi place in mod deosebit melodia de am pus-o mai sus, dar as fi preferat ca acel comentator care a ales-o sa imi demonstreze cumva ca mai cunoaste si alta melodie de la VUNK. Si, ca sa nu va mai tin in suspans, la concert am decis sa mearga Alexandra M. si Mona Croitoru, impreuna cu partenerii/prietenii/sotii lor.

12 comments

  1. Cel mai mult, de la VUNK, imi place Regele Soselelor, iar legat de concert, a mea domnita ar fi mai mult decat fericita sa o duc la concert 🙂

  2. Salut! Mie imi place trupa Vunk de foarte mult timp, de cand se numeau Vank, iar melodia mea preferata de la ei e Balada pentru o minune. O melodie speciala pentru mine. http://youtu.be/HCgW5UGBKjI

  3. Mie imi place foarte mult chiar melodia care ai pus-o pe blog, pentru ca te iti aduce pur si simplu energie in suflet, si asta face ca trupa Vunk sa fie atat de iubita de catre fanii ei.

  4. Hello! Imi place trupa Vunk inca de cand se numeau Vank. Iar melodia mea preferata de la ei este „Artificii pe tavan”!

  5. Buna! Multe din melodii sunt pe gustul meu ca ritm si versuri, dar acum „Vreau o tara ca afara”:)

  6. Am facut update la articol si am anuntat cele doua castigatoare. Felicitari si sper sane vedem la concert, sa vedem daca starea mea de sanatate e mai buna maine, nu va ingrijorati nu e nimic grav doar cand respir ma doare in piept, sper sa fie de la „curent” si pana maine sa nici nu zic ca a fost.

    Asadar Mona si Alexandra se duc la concert sa se distreze.

Comments are closed.