Concurs: Asculta pulsul tehnologiei cu DigiPedia.ro

Posted by

digipedia_ro Saptamana aceasta avem un nou concurs, asa cum v-am promis, in colaborare cu DigiPedia.ro si va voi oferi ca premiu o pereche de casti Sony MDR-ZX100. Ce trebuie sa faceti pentru a castiga acest premiu? Pai e simplu. Trebuie sa lasati un comentariu in care sa spuneti care este categoria care va place cel mai mult pe digipedia.ro si de ce va place acea categorie.

Cel mai interesant comentariu primeste premiul, dar este posibil ca, din lipsa de timp, duminica viitoare fiind cu treburi prin Bucuresti, sa fac rapid o extragere la sorti pe random.org pentru alegerea castigatorului.

Asa cum bine stiti, la concursul saptamanal puteti participa de luni pana sambata la ora 23.59, urmand ca in cursul zilei de duminica sa anuntam castigatorul.

In caz ca va intrebati, da, au revenit iar concursurile saptamanale si cautam noi sponsori pentru a diversifica tematica acestor concursuri. Oricum, deocamdata premii avem pana la finalul anului, asa ca nu va fie teama ca le vom stopa cumva din nou.

7 comments

  1. Eu aştept ca review-urile din categoria Tehnologie să se întindă pe mai multe pagini. Ştiri, anunţuri, promoţii şi altele asemenea se găsesc peste tot. Review-urile cât mai amănunţite sunt cele mai interesante pentru mine.

  2. Cel mai mult mi-a plăcut perioada când scria Ioan Mihai review-uri ale unor jocuri clasice. Mulți de pe aici(și acolo) sigur ne-am pierdut mult timp prin ele și aș vrea să se întoarcă categoria respectivă. Rubrica respectivă nu am mai întâlnit-o pe blogurile românești din nișa IT și mi se părea că asta vă diferențiază.

  3. Imi place foarte mult categoria Tehnologie, mai bine spus partea unde faceti voi review-uri la produse. Chiar imi place cum scrieti si explicati, acest lucru ma atras catre digipedia, cred ca si se vede. Cel mai mult imi place concursurile care le organizati saptamanal, cred ca acest lucru ma atras mai tare catre DigiPedia. In general imi plac toate categoriile deoarece gasesc foarte multe informatii, noutati si stiri foarte utile.

  4. Categoria Foto & Video imi place cel mai mult si imi place deoarece ador fotografia dar mai mult video 😀

  5. Personal prefer categoria „Telefoane” -> „Smartphones” . Imi place sa fiu la curent cu ce se mai intampla in domeniu. Mi-ar placea sa vad si niste review-uri „la sange” 😀

  6. Foto. Pentru ca ma intereseaza noutatile din domeniu. Ar fi bine daca s-ar publica si review-uri consistente. Eventual comparatii. 🙂

  7. Apreciez domeniul Telecomunicatiilor din aria de Stiri. Diversitatea, tendintele si ultimele noutati sunt prezente toate aici, fie ca vorbim de tehnologie, produse sau servicii care ating domeniul telecomunicatiilor.

    Pentru o aprofundare a informatiilor se poate rasfoi categoria targhetata, dar cum caracteristica de baza a informatiei de actualitate o reprezinta rapiditatea cu care este ea insusita de cititor, eu am salvat bookmark, link-ul direct catre categoria pe care am prezentat-o.

Comments are closed.