O saptamana pana la Zilele Biz

Posted by

 Mai este o saptamana pana la ZileleBiz, unul din cele mai faine evenimente realizate de Revista Biz, spun unul din cele mai faine, pentru ca nimic nu poate egala ce se intampla in tabara de vara si de iarna, atunci cand toti ne reunim si invatam despre ce inseamna special media.

Ziua de luni e cea mai importanta pentru mine, fiind dedicata Antreprenoriatului; daca as putea sa fug macar pentru o zi de la job, aceasta ar fi cu siguranta ziua pe care as alege-o fara discutii.

Dar nici celelalte zile nu sunt de lasat deoparte, fiind dedicate Inovatiei (marti), Managementului (miercuri), Campaniilor CSR (joi) si Marketingului (vineri).

Daca va intrebati de ce sa participati la aceasta serie de evenimente ce se intind pe perioada unei intregi saptamani, aveti mai jos raspunsul celor de la Revista Biz:

Evenimentul trece prin cele mai relevante schimbari si evenimentele ale anului 2012 si dezbate trendurile, oportunitatile si provocarile anului viitor. Reuneste intre 70-100 speakeri, intre care unele dintre cele mai influente personalitati culturale si de business din Romania: Mircea Cartarescu, Vintila Mihailescu, Aneta Bogdan, Bogdan Naumovici, Misu Negritoiu, John Holm, Florin Talpes, Sorin Psatta, Dragoș Anastasiu, Radu Enache, toti performerii industriei de advertising, leaderii companiilor de top, antreprenori ingeniosi de start-up-uri si nume mari in antreprenoriat, consultanti, investitori, si multi, multi altii.

Cred ca deja numele de mai sus v-au convins ca este vorba de o treaba extrem de serioasa si ca e pacat sa o ratati. Eu oftez la fiecare articol pe care il vad pe net despre eveniment, asa ca ar fi bine sa nu oftati si sa va luati cat mai repede bilet.

P.S. Uitandu-ma pe lista, mi-am dat seama ca nu am poza cu Dragos Anastasiu (al „leu” pe care l-am admirat indelung in cadrul emisiunii Arena Leilor), dar las’ ca e timp, pana la urma undeva, candva reusesc eu sa o fac si pe asta.