Concurs: Cele mai bune jocuri cu Plantronics Gamecom 780

Posted by

 Saptamana aceasta fac un concurs in care va ofer ca premiu o pereche de casti audio super performante, oferite de catre ABN Systems celui care reuseste sa promoveze cel mai bine blogul meu. De ce spun asta? Pentru ca in cadrul acestei editii a concursului exista mai multe posibilitati de a promova blogul si de a avea sanse mai mari de castig. 

Premiul consta intr-o pereche de casti create special pentru gaming Gamecom 780 prevazute cu tehnologie Dolby Headphone si Pro Logic IIx. Calitatea sunetului este intr-adevar una deosebita, asigurand o experienta de joc cu adevarat interesanta.Plantronics Gamecom 780

Participantii pot figura de mai multe ori pe lista de extragere, in functie de numarul de puncte acumulate, numarul punctelor acumulate fiind echivalentul numarului de listari al numelui participantului pe lista finala din care se va extrage castigatorul. Cu alte cuvinte, daca ai 100 de puncte, vei aparea de 100 de ori in „urna”.

Punctajul se calculeaza in functie de toate actiunile voastre de promovare a blogului haotik.ro, dupa cum urmeaza:

1. Primesc automat 5 puncte cei care se aboneaza prin e-mail la articolele care apar pe haotik.ro. Intra in concurs atat cei deja abonati, cat si cei care se vor abona pe perioada concursului. Pentru a te abona, este necesar sa completezi in coltul din dreapta sus adresa ta de e-mail si sa apesi butonul abonare. (Dupa abonare, va fi nevoie sa confirmi adresa de e-mail.)

2. Posteaza pe wall-ul contului nostru de facebook (adica aici) un mesaj in care sa spui de ce iti place haotik.ro. Aceasta actiune iti va aduce 5 puncte, iar fiecare like obtinut de mesajul tau iti mai aduce cate un punct. Mai multe like-uri, mai multe puncte obtinute.

3. Daca ai blog, scrie pe blogul tau un articol in care sa promovezi acest concus si primesti automat 15 puncte. Asigura-te ca stim de aceasta postare, dand un e-mail la office AT nanotel.ro cu adresa articolului.

4. Mesajele date pe twitter, care contin hashtagul #Gamecom780 iti aduc de asemenea cate un punct pentru fiecare mesaj. Asigura-te ca apari in search-ul de pe hashtag, pentru ca altfel nu vom putea masura cu twitter effect numarul de mesaje date de catre tine. De asemenea, si fiecare RT primit iti va aduce cate un punct, deci cu cat mesajele sunt mai interesante, cu atat vei obtine mai multe puncte.

5. Fiecare comentariu la acest articol va aduce de asemenea un punct.

Mult succes!

P.S. Plantronics Gamecom 780 se gaseste la evoMAG.ro la pretul de 345.80 lei.

P.S.2 Mai multe despre aceste casti puteti citi si in articolul de aici.

UPDATE: Ultima zi de concurs e Sambata, credeam ca deja se stie de concursurile mele saptamanale care incep Lunea si se termina Sambata la ora 23:59

6 comments

  1. Perioada concursui este Luni-Sambata (cei care stiu de concursurile mele saptamanale, stiu deja asta)

  2. 😀 Interesant concursul si premiu .. sper sa castig . Bafta Tuturor participantilor 😀

Comments are closed.