Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana [15]

Posted by

retrospectiva O saptamana incarcata de atmosfera pregatirilor de Paste, dar blogerii au avut timp de cateva evenimente, lansari de produse electronice, participari la show-uri de televiziune, sa bea o bere sau mai multe si, de ce nu, sa sustina si campanii umanitare.

Oricum, desi nu sunt lucruri extraordinare, am gasit multe, multe link-uri interesante saptamana aceasta pe blogurile din Ploiesti

Incepem cu cea de-a doua semifinala Romanii au talent, care nu se putea sa fie lasata deoparte de catre bloggerii prahoveni asa ca au scris despre ea Haotik (adica subsemnatul) si Adita. De mentionat ca eu mai am articole de scris de la fata locului si ca voi fi vineri iar in platourile MediaPro de la Buftea.

Despre Lansarea castilor Plantronics nu are rost sa va spun prea multe, mai ales ca numarul bloggerilor invitati la lansare a fost restrans. Puteti citi aici si participa si la concursul organizat saptamana aceasta.

Apoi, se pare ca s-a dat dezlegare la bere, astfel incat mai multi bloggeri prahoveni s-au trezit cu mici surprize acasa, adica Ana Musat si Haotik (din nou eu, nu stiu de ce mereu tot eu). Si da, stim ca sunt agentii diferite, dar pana la urma ce conteaza asta.

Am lasat-o la urma, desi poate trebuia sa incep cu ea, campania de sustinere pentru asociatia Inima Copiilor, in care se doreste strangerea de fonduri pentru modernizarea si extinderea sectiei de nou-nascuti din cadrul spitalului Marie Curie. Au scris despre asta Nicolae Mihalcea si Haotik (adica acelasi subsemnat care le face pe toate).

Am ales si un link bonus, desi erau multe link-uri interesante saptamana aceasta, o discutie deschisa despre organizarea unui eveniment de alergare in Ploiesti. Eu sper ca Tibi sa o si puna cumva in practica.