Viata este un proces continuu de dezvoltare

Posted by

succes personal Niciodata nu poti spune ca ai invatat destul, niciodata nu poti spune ca iti ajunge ceea ce stii si nu vrei sa stii mai mult, pentru ca in momentul acela pot spune ca tu, ca om, ai esuat. Intotdeauna invatam, intotdeauna ne dezvoltam si, de ce nu, uneori platim pentru a accelera acest proces de dezvoltare.

Am auzit de nenumarate ori cand am adus discutia despre capitolul dezvoltare personala replici de genul: Aaaaa, prostiile acelea americane?!?!? Si stiu ca si eu pe vremuri obisnuiam sa dau aceleasi replici. Pana cand, la un moment dat, am inteles ca eu, ca om, nu pot intelege umanitatea si interactiona cat mai profund cu cei din jurul meu, daca nu ma inteleg si nu ma dezvolt intai pe mine.

Am inteles ca in calea fericirii pot sta multe bariere, dar cele mai mari bariere sunt de fapt acelea pe care noi insine ni le cream. Iar dezvoltarea personala cauta sa inlature aceste bariere. Tehnicile de NLP, creativitatea, brandingul personal nu fac altceva decat sa darame o parte din aceste bariere si sa te ajute sa ai succes. Si cand ma refer la a avea succes, ma refer in primul rand in a-ti gasi tu insuti calea si fericirea si abia apoi in a-i inspira pe altii.

Intotdeauna aceste tehnici te vor ajuta sa accelerezi procesul de dezvoltare personala si sa evoluezi pe un drum pe care tu insuti il alegi. Si pentru ca exista si la Ploiesti posibilitatea de a face astfel de cursuri si pentru ca am vazut ca sunt si oameni din Bucuresti care vin pentru ele pana aici, nu se putea sa nu recomand cu tarie cursurile de dezvoltare personala organizate la Ploiesti de catre Florentina Carlan si echipa ei si despre care gasiti toate detaliile pe succespersonal.ro .

Pentru cititorii mei am un discount de 20% aplicabil pentru inscrierea la orice curs din oferta de mai sus, in luna Iunie. Tot ceea ce trebuie sa faceti, pentru a avea parte de aceasta reducere, este sa completati in campul „De unde ati aflat de acest curs?” codul <haotik.ro>  atunci cand faceti comanda.

Comments are closed.