Concurs: Daruieste o carte

Posted by

Libris De data aceasta, in preajma sarbatorilor de iarna, vreau sa ne gandim mai putin la noi si sa incepem sa ne gandim si la altii. De aceea, premiul oferit de libraria online Libris nu se va duce la castigator de data aceasta, ci se va duce la cel pe care il desemneaza el ca fiind cel caruia vrea sa ii daruiasca o carte. Desi sunt putin schimbate regulile jocului, desfasurarea concursului ramane la fel ca si pana acum, adica trebuie sa lasi un comentariu.

In comentariu, vrem sa ne spui asa, cui ai darui o carte, ce carte i-ai darui si de ce tocmai acelei persoane. Poate sa fie sotia, un coleg de munca, un fost profesor, un prieten. (Atentie, trebuie sa cunoasteti adresa si telefonul lui pentru a-i putea trimite premiul!) Cred ca in felul acesta ii veti face o surpriza frumoasa dupa sarbatori (e cam greu sa trimitem cartea pe 31 dec si sa si ajunga la el/ea) si sunt sigur ca va aprecia faptul ca cineva s-a gandit la el/ea.

De asemenea, ca sa-i putem trimite cartea, trebuie sa fie o carte existenta pe libris.ro si al carui pret sa fie mai mic de 50 de ron. Nu e necesar sa puneti link-ul catre ea, este indeajuns doar titlul, ca o gasim noi dupa aceea, fara probleme.

De exemplu, eu as darui o carte … vai ce greu e concursul, acum imi dau seama, am atatia oameni carora le-as darui carti, incat imi vine foarte greu sa aleg, pentru ca de fiecare data cand aleg un om si o carte pentru el, imi vine in minte un alt om si o alta carte. O sa ma gandesc pana la sfarsitul saptamanii, cand se incheie concursul si va spun cui as darui eu si de ce, odata cu anuntarea rezultatelor.

Nu uitati ca acest concurs se incheie sambata la ora 23.59, iar duminica vom afla castigatorul. Pana atunci, mult succes si multa inspiratie! Ca e un concurs greu, dar se merita, cred eu, avand in vedere ca nu e vorba despre noi.

5 comments

 1. Salut haotik (si) pe toata lumea!

  Eu as darui Ghidul optimistului amicului meu Andrei. Are nevoie de ceva mai mult optimism in viata lui.

 2. Cui as darui o carte?
  Grea intreabare. Am ales in cele din urma.

  Colegei mele civiliste, cred ca ar avea i-ar prinde bine o carte, pentru inspiratie. Case din Romania 4, este cartea aleasa. De ce tocmai ei? Pentru ca a raspuns foarte promt si dezinteresat, in ciuda orei tarzii, la strigatul meu de ajutor, pentru proiectul meu de cladiri.

  Asta in conditiile in care nu mai vorbisem de cca un an. Si ultima oara, m-am cam suparat pe ea.

 3. Hey, stii ca tocmai ma ganeam zilele astea la a darui cuiva o carte? Coincidenta sau nu, ma ganeam ca ti-as darui tie o carte si anume „Esti ceea ce gandesti” de Wayne W. Dyer. Si tu mi-ai imprumutat mie o carte, pe care promit sa o finalizez :). Sper ca nu te superi 🙂

 4. Cu siguranta i-as darui o carte prietenei mele.
  Acea carte ar fi Nu plange sub clar de luna deoarece stiu ca si-a dorit-o foarte mult, si m-a batut la cap mereu sa i-o imprumut.

 5. Eu i-as darui „Winnetou” de Karl May sotului meu. Karl May este autorul lui preferat.
  Cu siguranta i-ar face mare placere sa o reciteasca 🙂

Comments are closed.