Concurs: Descopera antreprenorul din tine!

Posted by

akcees-logo Va vorbeam, inca de la inceputul saptamanii, despre un eveniment menit sa ajute tinerii antreprenori sa isi dezvolte competentele si abilitatile in domeniul antreprenoriatului. Ei bine, am si o invitatie pentru voi la acest eveniment, daca doriti sa participati si nu va puteti permite sa platiti taxa de participare de 150 de ron.

Asadar, te poti inscrie pentru participarea gratuita la eveniment, urmand doi pasi simpli:

1. Lasa un comentariu prin care sa ne spui care este motivul pentru care vrei sa participi la eveniment. (Cred ca puteti vedea motivele mele in articolul scris luni.)

2. Completeaza formularul de aici pentru a ne ajuta sa aflam mai multe despre tine.

Perioada concursului: 4-13 aprilie si, cu putin noroc, duminica 14 aprilie anuntam si castigatorul, desi nu promit, fiind weekend. Premiul, asa cum am mai spus, consta in participarea gratuita la eveniment pentru o persoana. Castigatorul va fi desemnat de catre cei de la Akcees, de aceea am spus ca nu va promit ca pot anunta castigatorul duminica.

Daca aveti prieteni sau cunostinte care vor sa invete mai multe despre antreprenoriat, spuneti-le despre acest concurs. Gasiti informatii suplimentare atat in articolul meu de la inceputul saptamanii, cat si la ei pe site.

Nu mai ramane decat sa va urez mult succes!

One comment

Comments are closed.