Enterprise You: Descopera antreprenorul din tine!

Posted by

akcees-logo Cei de la Akcees desfasoara in perioada 25-26 aprilie un workshop cu sesiuni de training interactive, prin care tinerii antreprenori isi pot dezvolta competentele si abilitatile in acest domeniu. Enterprise You este un program de training pan-european, adresat tinerilor cu varsta intre 15 si 30 de ani, menit sa ii ajute sa-si dezvolte competentele in antreprenoriat si sa le ghideze primii pasi in a porni o afacere.

Programul, dezvoltat in colaborare cu 7 organizatii partenere din Europa, te ajuta sa inveti mai multe despre:

  • Branding personal
  • Leadership (unul din punctele care ma intereseaza cel mai mult)
  • Comunicare
  • Creativitate
  • Generare de idei de afaceri
  • Dezvoltarea ideilor
  • Finantare
  • Pitching

Motivul pentru care eu vreau sa particip la un astfel de eveniment este foarte simplu. Din cele 8 puncte expuse mai sus, sunt cateva la care nu stau tocmai bine, leadership-ul fiind unul din punctele esentiale care ma intereseaza cel mai mult. Si, stati linistiti, nu vreau sa mai fiu liderul vreunei blogosfere sau altei grupari de genul acesta, ma intereseaza subiectul doar pentru propriile afaceri si datorita faptului ca eu cred ca leadership-ul, impreuna cu comunicarea iti pot oferi niste avantaje importante in dezvoltarea unei afaceri.

Costul programului este de 150 de lei si include sesiunile de training si materialele de curs, mentorat si acces la comunitatea internationala de evenimente partenere, iar pentru studenti sau membri Akcees (sau ai organizatiilor partenere) exista o reducere de 50 lei.

Pentru inscriere, puteti apela la formularul de aici. Selectia candidatilor se face utilizand modelul rolling admission, asta insemnand ca aplicatia ta este evaluata imediat si in 3 zile afli daca esti sau nu admis in acest program. Cu cat aplici mai din timp, cu atat sansele tale de a fi acceptat sunt mai bune.

Nu pot sa va promit deocamdata ca ne vedem acolo, dar sansele sunt foarte mari. Asa ca, in caz ca vreti sa participati, lasati un semn pe aici. S-ar putea sa mai am o surpriza zilele urmatoare legata de acest subiect, asa ca tineti aproape.