Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana [1]

Posted by

Bine ne regasim si in acest an la rubrica saptamanala despre viata si faptele eroice ale bloggerilor din Prahova. Am mutat retrospectiva in ziua de luni a fiecarei saptamani pentru a prinde si faptele eroice survenite in timpul weekendului dar si pentru a da mai mult ragaz bloggerilor sa scrie despre evenimentele si intiativele lor din saptamana respectiva.

Bineinteles ca fiind inceput de an nu prea aveau cum sa se intample evenimente sau lucruri extraordinare dar cu toate acestea am gasit cateva lucruri interesante pe blogurile din Ploiesti la inceput de an.

O sa incep cu o retrospectiva a blogmeeturilor care au avut loc peste an, in 2011. Rezultate bune dar nu indeajuns de bune asa cum speram eu la inceputul anului 2011. S-au vrut 12, au iesit vreo zece. Perspectivele mele pe anul asta sunt si mai sumbre si as preconiza un maxim 8 dar ramane de vazut ce si cum se va intampla. Sper sa reusesc sa particip la toate.

Apoi e pacat daca nu ati citit inca Istoria Blogosferei Prahovene sa nu o faceti pentru ca, zic eu, e o bucatica interesanta din istoria unei comunitati locale.

Nu uit nici de campania Romtelecom pe Prahova unde pana acum s-au inscris in concurs: Kriogen, Dragos, Bogdan si bineinteles subsemnatul.

Si la final va spun de o bloggerita care lanseaza o Campanie 2.0 pentru cresterea numarului de followersi pe twitter. O campanie criticata de unii dintre noi, eu as recomanda un articol mai vechi de al meu in care vorbesc despre bune si rele facute cu contul meu de twitter de-a lungul timpului aici.