sosuri knorr pentru bucatari

Testam cu Knorr, testam cu spor

Posted by

Din pacate nu am reusit sa ajung la degustarea organizata de Unilevel Food Solutions la Ploiesti, asa ca a trebuit cumva sa iau la pachet (desi nu sunt ziarist) si sa degust acasa sosurile pentru bucatari.

Asa ca in seara asta am reusit sa degust si eu sosurile de la Knorr. Si mi-au placut. Ba chiar am intrebat-o pe Dana daca astea sunt sosurile de la Knorr sau altele. Ca eu nu prea sunt constinet asa de felul meu de ce mi se pune in farfurie, gust bun sa fie.

Si ce mi-a placut a fost faptul ca aveau un gust simplu, stiti voi ca am mai primit mai demult niste sosuri, si eu si postasul care nu a mai adus al doilea borcan. Ei bine ala era cu busuioc si o groaza de arome si nu mi-au placut. Asta a fost simplu la gust exact asa cum imi place mie.

Am vazut ca mai sunt o groaza de sosuri in cutie asa ca probabil o sa revin in curand cand voi testa cele doua sosuri in retetele propri.

Multumesc inca o data celor de la Knorr pentru gama diversificata de sosuri si imi pare rau ca nu am ajuns sa vizitez camara de la Sky. Pentru mine era foarte tentant sa vad in spatele unui restaurant, dar cine stie poate data viitoare.