Cu bobul de vara in Praga

Posted by

DCIM100GOPRO Dupa ce m-am dat cu saniuta de vara in Viena, era normal sa incerc si bobul, iar Praga parea sa ofere ocazia excelenta pentru a avea parte de aceasta distractie. Si dupa mai bine de o ora de schimbat tramvaie, autobuze si metrouri, am ajuns in sfarsit si la locatia unde ma astepta un minunat bob si multa adrenalina.

L-am intrebat pe instructor daca are ceva daca tin doar pe maxim si mi-a explicat ca e un sport si ca nu merge chiar asa cu apasat maneta la maxim si dat drumul la vale. Credeti ca l-am ascultat? Normal ca nu. Si daca dupa primele curbe bobul parea sa mearga destul de incet si fara sa fie un mare pericol, dupa inca vreo cateva, viteza crescuse simtitor, dar si adrenalina. Mai ales ca in bob nu esti legat cu nicio centura si poti zbura foarte usor din el la viteza foarte mare.

Si… si am zburat din el la un moment dat, cumva am dat cu umarul de margine si am ricosat spre norocul meu inapoi pe bob, sau naiba stie ce s-a intamplat in cele cateva secunde, pentru ca asa cum o sa vedeti si pe film, imediat dupa eram inapoi pe bob si inca in viteza.

Asa ca la urmatoarele incercari nu am mai fost asa curajos. Dar tot am ajuns la o viteza de 41 de km / ora spre partea de final a „partiei”. Mai ales ca la ultimele doua runde am avut si pasager cu mine, ca am o placere sadica sa impart nu doar coca-cola cu jumatatea mea, ci si senzatiile tari romanesti pragheze.

Am cateva poze facute de Dana pe care va invit sa le vizionati mai jos:

Si, nu in ultimul rand, filmul cu prima tura, cea in care am cazut la un moment dat:

7 comments

  1. Ce distractiv pare si sunt cconvins ca si e. Mare girja la curbe avem nevoie de tine intreg :))

  2. In mare cu Hero 3, unde sunt poze curbate gen eye fish e cu GoPro, unde sunt drepte sunt cu un Panasonic, oricum urmatorul aparat foto pe care mi-l iau e samsung cu android si parte de telefon in el.

  3. Daca nu ai citit articolul. Vedeai ca spuneam in el ca asta s-a intamplat, am zburat din bob la un moment dat de aia nu mai filmeaza camera unde trebuie.

Comments are closed.