Cum ar fi aratat viata mea fara Evensys si evenimentele lor?

Posted by

Povestea mea cu bloggingul a inceput acum 13 ani, povestea lor a inceput acum 14 ani. Iar in urma cu 10 ani (adica prin 2010) aveam sa ne intersectam cumva destinele si viata mea probabil a urmat alt curs, urmau 10 ani in care sa cunosc oameni faini, sa am acces la niste antreprenori despre care altfel nu as fi citit decat prin carti, iar treaba asta cu antreprenoriatul sa devina atat de serioasa incat sa imi dau demisia si sa urmez calea pe care stiti ca am urmat-o.

Imi aduc aminte si azi cum a inceput totul. Am primit o invitatie la o conferinta despre Mobile (Mobile Marketing Conference) si, pentru ca eram putin pasionat de statistica, m-am apucat manual sa sortez niste date si sa fac niste grafice legate de mesajele date pe twitter legate de conferinta (le puteti vedea aici). Le-am dat printr-un e-mail celui care organiza conferinta si, pe langa feedback-ul foarte fain, am primit si un telefon: „Salut, sunt Cristian Manafu, ce faci joi seara de la 18:00? Rezerva-ti in calendar ca am ceva fain pentru tine„. A fost un eveniment micut cu a-listeri si de la care eu am plecat super incantat. Imi aduc aminte si acum seara, la intoarcere, cum ii povesteam sotiei ca sa vezi ca venise acolo Costin si Piticu, si mai era unul din astia mari (nu stiam eu atunci prea bine ca-l cheama Chinezu); si cam ala a fost momentul in care am inceput sa iau bloggingul cat mai in serios cu putinta si care avea sa creioneze calea pe care blogul avea sa creasca si sa ajunga printre cele mai cunoscute din blogosfera (ma abtin sa zic Romania, ca e o tara mare).

Nu pot sa enumar acum cati antreprenori si oameni faini am cunoscut in cei 10 ani de conferinte. Tin minte ca la un moment dat consumasem toate zilele de concediu doar pe conferinte si evenimente (90% fiind organizate de Evensys si probabil restul de 10% organizate de catre jumatatea buna a lui Cristi).

Abonamentele Evensys, cea mai buna oferta din cate au fost vreodata

Cu ocazia a 14 ani de existenta, cei de la Evensys lanseaza Abonamentele Evensys, cea mai buna oferta din cate au fost vreodata. In ce consta aceasta oferta? Platesti biletul pentru o conferinta de marketing si comunicare si primesti acces la 3 conferinte la alegere pana in anul 2022.

Poti alege 3 dintre evenimentele Evensys deja consacrate (Digital Marketing Forum, Webstock, Influencer Marketing Conference, PR Forum, Digital Divas, Visualfest) sau poți alege evenimente noi, care vor fi dezvoltate pe parcursul anilor 2021-2022.

Eu zic ca este o oferta de nerefuzat. Mai ales ca, daca te razgandesti si nu ai beneficiat inca de accesul la una din conferintele din pachet, poti cere returnarea banilor inapoi.

Detalii despre oferta gasesti aici si eu zic ca, dincolo de oferta buna pe care o au, este si un mod prin care puteti sustine antreprenoriatul romanesc.