O noua tema la blog

Posted by

Desi imi placea foarte mult si cea veche si cu greu am reusit sa ma despart de ea, cumva nu eram multumit de faptul ca featured image nu se vede mare atunci cand intri in articol si cum suferise o groaza de modificari si transformari de-a lungul timpului am decis ca e timpul sa trec la o tema mai noua si mai aerisita de wordpress.

De fapt decizia am luat-o acum cateva luni dar mereu erau altele mai importante de facut asa ca nu aveam timp sa stau sa o schimb, mai ales ca nu schimbarea in sine era problema cat micile modificari pe care voiam sa le fac si la noua tema astfel incat sa fie pe placul meu.

Asa ca azi mi-am rezervat cateva ore si am reusit sa fac ceva care sa ma multumeasca. A trebuit sa-mi mai bag eu nasul putin prin css-uri, mai erau si cateva lucruri care nu erau chiar perfecte dar in final a iesit cum am vrut sau aproape cum am vrut ca niciodata nu e perfect si e loc de mai bine.

Mi-ar fi placut sa am si putin de rosu pe undeva, ca o ramasita din tema veche dar inca nu am gasit un loc unde sa pun acel putin rosu si sa nu iasa prea mult in evidenta. Daca vedeti ceva care nu functioneaza cum trebuie sau arata ciudat, dati-mi de stire si voi incerca sa rectific desi la prima vedere pare ca e totul in regula cu ea.

Cu ocazia asta poate ma impusionez si sa scriu mai des pe blog, idei am destule dar din pacate uneori timpul este directionat spre alte proiecte mai importante si nu mai apuc sa va povestesc despre cate o idee buna sau chiar geniala care imi trece mie prin cap.

6 comments

  1. Arată bine tema, îmi plac design-urile spațioase pentru genul ăsta de bloguri! Dacă găsești secretul pentru a scrie mai des, spune-mi-l și mie! 😀

    1. Si mie dar depinde de la caz la caz, un unele proiecte prefer mai inchesuite lucrurile.

  2. Sincer, mie mi se pare cam la fel. Adică, nu văd mare schimbare vizual vorbind. Oricum, contează că ție îți place și te mulțumește, restul e cancan.

    1. Nu am avut eu rabdare sa o bibilesc si mai mult ca as fi pus iar calendarul acela cu rosu, care nu era nici acolo din tema originala ci inspirat dintr-un newsletter acum vreo 10 ani…. adica cu alte cuvinte as fi vrut sa fie cat mai la fel, deci faptul ca nu vezi mare diferenta e perfect din punctul meu de vedere.

      E si ceva ce nu-mi place, nu arata pe prima pagina nr de comentarii, motiv pentru care le-am vazut mai greu ca sa raspund la ele.

  3. Eu asa sper, sa postez mai des dar nu-mi iese intodeauna, uneori am ideea, vreau sa incep sa pregatesc materialul si … trec zilele… nu mai e de actualitate…. arunc ideea la gunoi.

Comments are closed.