Cum se prezice meciurile din Liga Campionilor

Posted by

După ce ați discutat partea statistică, care ar trebui să vă ofere câteva indicații pentru pariurile dvs., să vorbim acum despre etapele inevitabile de realizat înainte de a plasa pariul în Liga Campionilor. Deja va trebui, bineînțeles, să analizăm forma echipelor și în special cea a jucătorilor executivi prezenți pe teren. De exemplu, anul trecut, când a purtat culorile Real Madrid, Cristiano Ronaldo ar putea face totul singur pentru Casa Blanca, evidențiat de raportul său imens de 1,16 goluri / meci în competiție de 5 ani. Dacă vedetele precum Lionel Messi, Neymar sau Mohamed Salah nu strălucesc în ultimele săptămâni cu cluburile lor, va trebui să ne gândim de două ori înainte de pariuri fotbal la 888 Sport, în același mod, vizionarea jucătorilor răniți și suspendați va fi importantă și înainte de a prezice meciul din Liga Campionilor. Dacă un jucător major (de exemplu, Sergio Ramos la Real Madrid) nu este disponibil pentru un meci împotriva unui mare adversar, acesta ar putea cântări în mod evident rezultatul final al unui meci, indiferent de stadiul competiției.

Apoi, bineînțeles, va fi necesar să se țină seama de interesul real al întâlnirii. De exemplu, dacă o echipă preferată sa calificat deja pentru runda a 16-a în faza de biliard, iar adversarul său subalimentar își joacă biletul de calificare, poate fi necesar să favorizați un pariu pe acesta din urmă, mai interesant decât primul. care i-ar putea transforma personalul. Același motiv pentru faza de knock-out. Dacă o echipă a învins adversarul cu 6-0 în prima etapă, vom evita să ne jucăm la victorie.

Dincolo de jocurile în sine, știți că veți avea, de asemenea, posibilitatea de a paria pe diferite grupuri ale competiției în fiecare an. În program, de exemplu, puteți paria pe echipele care se vor califica în runda a 16 a acestei ediții a Ligii Campionilor, de îndată ce începe faza de calificare.

Pentru a reuși pariurile sportive de acest fel, diferiți parametri vor fi de asemenea acolo pentru a lua în considerare. În plus față de valoarea echipelor prezente în grup sau a istoriei acestora în cadrul competiției, va fi necesar, de exemplu, să examinați cu atenție calendarul complet al întâlnirilor. Astfel, dacă o formație întâlnește un concurent direct acasă în ultima zi (ex: Munchen, care se întâlnește cu Liverpool acasă în a șasea zi), poate fi necesar să se concentreze asupra calificării lor în ultimul 8, sau chiar locul lor final lider.

După toate răsturnările și șocurile care au avut loc în finala trimestrului, acum avem linia noastră pentru următoarea rundă a competiției. Liga Campionilor se va întoarce pe 30 aprilie și 1 mai pentru Semifinale, care vor fi explozive. Între Barcelona-Liverpool, un echipaj care are deja fanii fotbalului pe gură și Tottenham-Ajax, două echipe care ne-au surprins pe toți cu avansarea lor, penultima rundă CL de anul acesta va fi palpitantă și mai interesantă pentru predicțiile tale. Nu ezitați să vă înregistrați la cele mai bune case de pariuri, pentru a vă asigura că vă puteți bucura de cotele cele mai favorabile din această ultimă fază a Ligii Campionilor.