Cum te pregatesti pentru Black Friday?

Posted by

Daca chiar vreti sa va pregatiti pentru Black Friday de la eMAG, gasiti la Cristi pe blog un articol foarte bun pe aceasta tema. Mai jos, eu nu o sa fiu in ton cu cele postate la el in articol si o sa va povestesc cum ma pregatesc eu de Black Friday.

Viata m-a invatat ca decat sa risc sa fiu jucat in picioare inghesuindu-ma si lundu-ma la bataie cu altii pe produse prin magazine mai bine fac suficienti de multi bani incat sa-mi pot permite sa iau acele produse si la pret intreg.

Asa ca eu de obicei de Black Friday ma scol mai tarziu si caut sa nu intru pe retelele sociale unde toata lumea urla despre o mega reducere. Blogurile urla si ele de parca-s nemancate si doar doar mai prind si ele de o paine din afiliere. Toata lumea cumpara intr-o frenezie care nu aduce nimic bun, in afara de profit in buzunarele celor care-si vand marfa. 

Acum cativa ani de black friday m-am uitat la cele cateva produse pe care le prinsesem la reducere cu 2-3 saptamani inainte de Black Friday. Luasem o imprimanta cu un discount de 20% acum era cu discount de 40% doar ca pretul final era aprape cat pretul fara discount de acum cateva saptamani.

Traim intr-o tara in care Black Friday sau Blec Fraidei (mai nou) are loc la fiecare cateva saptamani. Si prostii cumpara. Eu urmaresc de exemplu sa-mi iau un telefon, sunt sigur ca o sa-l gasesc la pret ok si prin ianuarie, asa ca de ce sa ma scol dis-de-dimineata, sa-mi mai instalez inca o aplicatie pe mobil si sa sper ca doar doar prind o oferta buna.

Asa ca eu ma pregatesc ca in ziua de black friday sa stau undeva in offline sa nu fiu bombardat de zecile de mii de oferte, dar voi stati la panda, ca trebuie sa-si faca si eMAG targhetul pe anul acesta.

4 comments

    1. Femeile gasesc mereu undeva o reducere drept motiv ca sa-si mai ia ceva 😀

  1. Eu mi-am luat un hard ca-mi trebuia, si zic eu ca l-am gasit la pret bun.

    1. Uneori exista si preturi bune la unele produse, nu neg astea, sunt si reduceri reale printre cele mult prea umflate.

Comments are closed.