Cupa liceelor la fotbal in Prahova (ziua 1)

Posted by

Coca Cola Astazi a avut loc prima etapa de calificari a echipelor din Prahova, in cadrul competitiei sportive organizate de catre Coca-Cola, Cupa liceelor la fotbal.

De dimineata, inaintea meciurilor de calificare, a avut loc un meci amical intre echipa liceului gazda, Alexandru Ioan Cuza si castigatoarea de anul trecut, echipa Liceului Teoretic 1 Mai. Meciul s-a incheiat cu scorul de 5 la 6 in favoarea celor de la Liceul Teoretic 1 Mai.

Despre premiile competitiei si desfasurarea ei, am mai scris aici. Etapa judeteana se continua si maine, cu inca 5 meciuri in grupe, iar castigatoarea va pleca la Pitesti in etapa regionala.

As fi curios sa imi spuneti care este echipa voastra favorita si pe cine ati paria ca se califica pentru etapa regionala. Eu unul nu ma pricep atat de bine, incat sa pot face astfel de supozitii, dar poate ma ajutati voi.

Rezultate preliminarii Cupa Liceelor la Fotbal

  • Colegiul Tehnic Toma N. Socolescu – LTS Sf. Ap. Andrei 0-3 (neprezentare)
  • Liceul Tehnologic Cioranii de Jos – LTS Sf. Ap. Andrei 5-1
  • C.N. Mihai Viteazu – Colegiu Tehnic Lazar Edeleanu 3-11
  • C.N. Nichita Stanescu – Liceul Tehnologic Ludovic Mrazek 5-3
  • Liceul Tehnologic Cioranii de Jos – Liceul Teoretic  1 Mai 1-13

Poze Cupa Liceelor la Fotbal

Am facut si cateva poze de la meciul amical, promit sa revin maine cu poze de la toate meciurile.

P.S. Am si ceva materiale video, dar sper sa am timp in weekend sa si montez cate ceva pentru voi.

2 comments

  1. Sper sa nu vorbesc prostii, dar castigatoarea va juca cu finalista campionatul UPG-ului? Parca asa imi aduc eu aminte.. cand eram la facultate, parca s-a jucat. Am participat si eu in anul 2, dar am iesit in semifinale. Castigatoarea s-a dus la Bucuresti in nu mai stiu ce cupa :D.

Comments are closed.