Cupa Coca-Cola la fotbal

Posted by

Coca Cola Cupa Coca-Cola, cea mai mare competitie de fotbal in sala, la nivel de liceu, are loc si anul acesta. Editia 2013, bineinteles. Inscrierile au inceput deja de pe 23 ianuarie si perioada de inscriere tine pana pe 10 februarie. Liceele isi pot inscrie echipe de baieti, dar si de fete, pentru titlul de campioana nationala la fotbal in sala.

Mai multe detalii despre acest eveniment, precum si regulamentul competitiei, le puteti gasi pe site-ul oficial Cupa Coca-Cola. Anul trecut, mai mult de o treime din numarul total de elevi din Romania s-au reunit la start pentru aceasta competitie. 70% dintre liceenii bucuresteni au luptat pentru titlul de campion. 80 de licee bucurestene au fost inscrise in competitie, un numar impresionant, avand in vedere ca totalul a fost de 120 de licee.

Daca tot am vorbit despre competitie, sa va spun si cate ceva despre premiu. Acesta consta intr-un cantonament la baza de pregatire a echipei nationale de la Mogosoaia. Acolo, echipa campioana va avea parte de antrenamente asemanatoare cu cele ale „tricolorilor”. De asemenea, se mai da si cate o tableta fiecarui component al echipei, cat si antrenorului. De asemenea, si echipele vice-campioane vor avea parte de premii, constand intr-un smartphone.

Pentru a intra in competitie, intra pe site-ul de l-am pus mai sus, descarca formularul de inscriere, apoi in momentul in care este completat si semnat, trebuie incarcat pe site sau trimis prin e-mail la adresa inscrieri@cupacoca-cola.ro sau trimis pe fax (mai exista faxuri?) la 021.406.65.84.

Programul Cupei Coca-Cola 2013:

  • 21 decembrie – 10 februarie: Perioada inscrierilor
  • 25 februarie – 30 aprilie: Faza locala
  • 19 aprilie – 12 mai: Faza regionala cu centre de desfasurare la Constanta, Iasi, Targu-Mures si Timisoara
  • 24-26 mai: Faza finala ce va avea loc la Bucuresti

Afisul competitiei:

Cupa Coca-Cola

Astept cu nerabdare sa vad ce se va intampla si cat de departe vor ajunge echipele din Ploiesti. Daca tot suntem buni la baschet, de ce sa nu aratam ca suntem buni si la fotbal.

3 comments

  1. Tare mi-ar placea sa vad si un campionat … de citit carti. M-as uita cu mai mult interes decat la un campionat de fotbal.

Comments are closed.