Castigatorul concursului: Prima carte citita in 2013

Posted by

Libris Dupa 10 zile in care am adunat 22 de comentarii si 22 de titluri de carti foarte interesante, iata ca a venit momentul sa alegem un castigator. In momentul in care am inceput acest concurs, nu aveam nicio idee ce criterii as mai putea inventa pentru a alege castigatorul, eram aproape sigur ca voi face o tragere la sorti si astfel voi alege un castigator.

De-a lungul concursului, au inceput insa sa se contureze cateva idei si parca nu mai parea atat de greu sa aleg un castigator. Astfel, in finala am ales 4 oameni ale calor carti, sau mai precis autori ma atrageau un mod deosebit pe mine personal.

Unici si diferiti – Alina & Andreea Serban, Never Give Up – Donald Trump, Secretele succesului – Dale Carnegie, Osho- Farmacia pentru suflet. Dupa prima filtrare, am scos primul titlu, ramanand in finala celelalte 3 carti (respectiv 3 concurenti), dintre care imi era foarte greu sa aleg.

Am decis sa folosesc canalul de Facebook si sa intreb oamenii de acolo pe care dintre aceste carti o prefera fanii paginii noastre de Facebook. Am estimat ca vor ajunge 30 de minute pentru a avea un raspuns final la acest concurs.

Asadar, castigatorul concursului este Alexandra. Felicitari!

Multumim si celorlalti concurenti si nu uitati ca joi avem din nou concurs! Multumesc celor 22 de participanti si va reamintesc ca, odata cu cresterea numarului de participanti, vor creste si premiile sau numarul concursurilor de pe blog. Asa ca orice fel de promovare e mai mult decat binevenita. Multumim si comunitatii de pe Facebook care ne-a ajutat la alegerea castigatorului!

One comment

Comments are closed.