Lansare TNT Olanda

Posted by

lansare_TNT_Olanda Au facut-o din nou. Va mai aduceti aminte de lansarea TNT din Belgia? Ei bine, povestea se repeta de data asta in Olanda, iar ce se intampla acolo este la fel de fascinant si interesant ca si prima oara. Asa cum spun si ei in reclama: „We placed the button… again„. Iar ce se intampla dupa apasarea butonului respectiv, veti putea vedea in continuare mai jos, in video.

Aproape ca imi doresc sa se lanseze acest post, TNT si in Romania, sa vad ce se poate intampla pe la noi. Apare Elodia sau Dracula? Sau ajungi in Ferentari fara sa vrei? Oricum, nota zece pentru creatie, pentru idee, pentru ce vreti voi.

Ma astept sa fie viralul urmatoarelor zile si estimez ca va depasi un numar de 7 milioane de vizualizari in prima saptamana.

P.S. E cineva caruia nu ii plac cele doua reclame?

5 comments

  1. Doamne ce panarame sunt ambele clipuri. Pe primul il stiu de ceva vreme. Marfa oricum :)). Sper sa nu vina nebunii astia si prin Brugge.

  2. Bestiala reclama si abordarea. Sunt curios la cati oameni au reluat scenariul, pentru ca a fost ceva desfasurare de forte acolo :).

  3. iti dai seama ca lumea din jur a stat de vreo 2-3 ori sa le vada reactia la toti care apasa 😀

Comments are closed.