De azi: workshop – Informatica, o cariera de succes

Posted by

Astazi asa cum si va anuntasem, am ajuns la workshopul organizat de Catedra de Informatica din cadrul Facultatii de Litere si Stiinte – UPG Ploiesti. Daca a avut sau nu succes accest workshop o sa ii las pe altii sa se pronunte, cert este ca lumea e interesata si dintr-o sala de marime medie si 50-60 de persoane m-am trezit in aula universitatii (cred ca e cea mai mare sala din UPG) in fata unui auditoriu de peste 200 de persoane. Si trebuie sa recunosc ca asta mi-a dat ceva emotii. Emotii pe care le am in general nu din cauza talentului meu oratoric ci mai mult din defectele de vorbire, faptul ca nu vorbesc foarte clar si vorbesc foarte repede.

Workshopul se adresa elevilor de liceu in vederea informarii lor despre ce inseamna sa alegi o cariera in informatica si cam pe unde poti sa ajungi dupa ce urmezi cursurile facultatii din Ploiesti. Initial am vrut sa pun pe blog toate inregistrarile de la workshop dar dupa 3 ore de forjat procesorul la maxim pentru un amarat de watermark pe 3 filmulete si taierea primului din motive de youtube in 2 parti mi-a trecut sa mai stau de editat/taiat si pe celelalte.

Cei care sunt interesati de a urma aceasta cariera probabil vor gasi interesante filmele de mai jos, si de ce nu poate vor mai fi si alte workshopuri.

Si ce-a de-a doua prezentare, cea legata de robotii lego.

2 comments

  1. BRAVO ! a iesit super trebuia sa fi pus pe proiector inregistrarea de la tvr cind erai tu tinar si vedeau mai bine evolutia ta profesionala

Comments are closed.