De ce ai nevoie de perne de aer pentru Audi A5 de la AirPower? Aici am detaliat mai multe!

Posted by

In anul curent inca ne mai mira uneori situatia drumurilor din Romania chiar daca promisiuni s-au tot facut de-a lungul timpului. Unii soferi iau masuri pe cont propriu in conditiile in care autoritatile nu fac nimic. Spre exemplu, un set de perne auxiliare pentru masina pot reprezenta accesoriile ideale care imbunatatesc total experienta pe drumurile din Romania si nu numai.

Unde se gasesc aceste perne, te intrebi? La AirPower le gasesti. Acest furnizor are multe modele pe stoc menite sa te ajute pe tine sa ai parte de o experienta multumitoare. Peste 300 de modele te asteapta in stoc pentru ca tu sa iti poti alege setul potrivit. Perne de aer Audi A5, pentru BMW, Skoda, Fiat, acestea sunt doar cateva dintre modelele prezente pe site. Daca vrei cu adevarat sa-ti pui la punct masina, atunci poti apela la acestea, dar intai de toate afla ce contine un kit si din ce sunt realizate ele.

Un kit complet cu toate cele necesare potrivit pentru fiecare sofer

Un set de perne auxiliare contine toate cele necesare pentru ca tu sa poti sa le instalezi asa cum trebuie:

  • pernele auxiliare
  • bucse pentru pozitionare
  • spray silicon
  • kit de pompare
  • instructiuni de montare.

La acestea se adauga si consultanta gratuita in alegerea pernelor potrivite, dar si asistenta pentru montaj. Le vei gasi practice si potrivite pentru masina ta pentru ca vei avea parte de un condus usor, de o experienta la volan speciala si usoara. Chiar daca vei avea incarcaturi masive si vei conduce pe drumurile mai putin stabile, nu vei simti toate acele gropi care isi fac aparitia pe drumurile de pretutindeni.

Aceste perne auxiliare nu au nevoie de nicio intretinere, insa pentru a le prelungi durata de viata, se recomanda operarea masinii la o presiune in elementul pneumatic de minim 0,5 atm. Daca vei comanda astfel de accesorii, ulterior iti vei da seama de cum trebuie setate pentru ca tu sa poti profita de caracteristicile lor la maxim.

Se ofera garantie 12 luni la cumpararea pernelor auxiliare

Atunci cand vei achizitiona pernele auxiliare trebuie sa stii ca vei primi 12 luni de garantie la acestea. Vei putea sa iei legatura cu furnizorul si sa soliciti un nou set de perne, unul care sa isi faca treaba si mai bine. Echipa AirPower te ajuta in acest sens si poti colabora cu ei atat inainte, pentru a alege pernele potrivite, dar si dupa, pentru a primi indicatii pentru instalare.

De comandat o poti face accesand Perneauxiliare.ro. Site-ul iti sta la dispozitie si cu altfel de produse, nu doar cu pernele auxiliare. Compresoarele auto, autobufferele sunt doar cateva dintre produsele pe care le vei gasi in cadrul magazinului online AirPower.

Alege sa investesti in niste produse de calitate, unele care te vor ajuta sa conduci si sa stapanesti masina in asa fel incat sa nu ai parte de anumite disconforturi pe viitor. AirPower te ajuta sa descoperi confortul si relaxarea atunci cand esti la volan.

Contact:

0744 870 142

office.perneauxiliare.ro@gmail.com