De ce evoMAG.ro?

Posted by

 Un cititor mi-a pus zilele trecute, cand anuntam ca mi-am luat Samsung Galaxy Note II, o intrebare destul de interesanta, si anume: „De ce evoMAG si de ce nu Orange, unde e mai ieftin ? ba chiar si la Altex o avea la 2549.” Multumesc Sorin de intrebare. Am vrut sa iti raspund chiar acolo dar, vazand cat de lung a iesit comentariul, am decis sa mai astept cateva zile si sa tratez separat.

O sa incep intai cu pretul pe care l-am dat, 2579 lei. Comparativ cu 2549, cat am vazut ca e la pretul la Altex, daca vom calcula, vom vedea ca exista o diferenta de 30 de lei. In cazul meu, atunci cand mi se pune pata sa-mi iau ceva de obicei il vreau acum, deci nu am avut rabdare nici macar sa mi-l aduca la munca a doua zi cei de la evoMAG.ro si m-am dus eu dupa el, am dat comanda pe mess si pana a venit e-mailul ca s-a inregistrat comanda, eu eram deja aproape de show-room. Din cauza traficului, am piedut trenul si m-a mai constat 21 de lei trenul, ca am abonament la alta companie, dar cum spuneam si mai sus, l-am luat „acum”.

Am voce de la Vodafone, asa ca nu aveam chef sa fie codat, dar recunosc ca nici nu mi-a trecut prin cap ca ar putea fi mai ieftin la companiile de telefonie, de obicei la ei sunt mult mai scumpe, la Vodafone e 600, deci cu atat mai putin mi-ar fi dat prin cap sa ma uit la Orange pe site cat e telefonul-tableta la liber. In plus l-am avut in teste de la Vodafone, cum ar fi fost sa ma duc sa-l cumpar de la Orange?

Pe de alta parte, chiar daca nu  esti grabit ca mine, care atunci cand mi se pune pata vreau acum, ma gandesc ca, daca iti permiti un telefon de 2500 ron, nu te uiti ca e cu 30-40-100 de lei mai ieftin in alta parte.

Revenind la evoMAG, am avut parte de multe colaborari frumoase cu ei, cumpar de la ei de multa vreme, inca dinainte de a-l cunoaste pe Mihai sau de a lucra cu el pe partea de publicitate. Exista acolo, pe messengerul lor, o tipa Simona care imi suporta toate toanele, am incredere in ea mai mare ca in evoMAG si ii zic lui Mihai mereu ca, daca pleaca in alta parte o sa comand tot de la ea. 🙂 Nu stiu daca v-am povestit vreodata de ea si de momentul in care am comandat un smartphone HP iPAQ. Cand am comandat telefonul, era undeva intr-un tir la granita, urmand sa ajunga a doua zi in depozit. Apoi din depozit in magazin. Eu intrebam cam din 2 in 2 ore pe unde e telefonul meu.

La ora 10 dimineata, tirul se afla in granita. La ora 16.00, tirul ajunsese in depozit. La ora 18:30 eram la sediul evoMAG sa iau telefonul. De obicei, daca nu e Simona online si trebuie sa vorbesc cu alt operator, intreb de Simona si cam atat, prefer sa astept pana a doua zi si sa discut cu ea. Chiar azi o sa aiba parte de stres din partea mea, ca astept diseara la 6, o noua jucarie si trebuie sa vad daca nu vine mai devreme din depozit, in plus o sa ii arat si articolul asta.

Multe alte magazine spun ca il au pe stoc, il comanzi si pe urma te suna ca e o problema si ca vine in 2 saptamani sau la sf. asteapta. Cu Simona nu am avut niciodata astfel de probleme, ce spune ea e litera de lege si cumva se descurca ea sa imi aduca jucariile comandate in timpul pe care l-a estimat. Am incredere in ea, sta de multe ori si imi cauta pe site ce am nevoie, nu stiu ce nebunii sau adaptoare etc.

Cred ca ti-am adus destule argumente de ce aleg de cele mai multe ori evoMAG.ro atunci cand cumpar produse IT.

4 comments

  1. Mihai ….Patrascu banuiesc? Daca il cunosti si esti prieten bun cu el, putea sa iti faca si o reducere, nu? 🙂

  2. Da, putea sa-mi faca o reducere bineinteles, doar ca nu cred ca stie ca mi-am luat Note 2 de la el macar 🙂 Sau ma rog o fi vazut pe blog.

    Explicatia poate fi lunga iar motivele pot fi multe dar pe scurt daca respecti business-ul unui om nu stai sa negociezi. Nici el nu a cerut vreo reducere pe motiv ca e a n-a campanie evoBlogger pe care o derulez, atunci cand am facut campaniile respective.

  3. Interesant articolul, dar se pare ca ai ales serviciile site-ului pentru Simona, nu pentru produsele oferite :-), diferentele de preturi sunt necesare unei bune dispersii a ofertelor in mediul comercial online. De multe ori aleg un produs de la evomag si altul de la cel, altul de la emag… per total, castigi binisor. Daca ai nevoie de un produs… cauti peste tot :-)).

  4. Aaa… reducerile se fac in baza unei relatii comerciale…nu de prietenie 🙂

Comments are closed.