Zonga s-a lansat azi oficial in parteneriat cu Vodafone

Posted by

Astazi Vodafone si Trilulilu au anuntat iesirea din beta a celei mai mari colectii de muzica online din Romania, Zonga. Este vorba de un parteneriat interesant, in care Vodafone vine cu cateva oferte speciale pentru clientii lui, dar este vorba si de o preluare a unei parti din actiunile Trilulilu.

Despre Zonga v-am mai vorbit cand am fost la petrecerea de lansare in varianta beta. Intre timp, au ajuns la peste 16 milioane de melodii oficiale ale artistilor romani si internationali, atat pe telefonul mobil, cat si pe calculator. De asemenea, clientii Vodafone beneficiaza exclusiv de trafic gratuit pe mobil, precum si de o perioada de 3 luni de zile, in care pot testa Zonga fara niciun cost.

Dupa cele 3 luni de testat aplicatia, abonatii Vodafone, cat si utilizatorii Cartelei Vodafone, pot alege intre doua oferte speciale:

Zonga Vodafone – 1.99 euro/luna, utilizare nelimitata pe computer si 5 ore pe mobil;

Zonga Vodafone Nelimitat – 2.99 euro/luna, acces nelimitat atat pe PC, cat si pe computer.

Cele doua pachete pot fi activate foarte simplu, trimitand un SMS la numarul 966.

Utilizatorii din alte retele au la dispozitie pachetul Zonga Premium, primind acces nelimitat pentru doar 3.99 euro/luna.

Varianta mobila este disponibila pe iOS, Android, Symbian Nokia. De asemenea, pe computer aplicatia merge in browser, functionand fara probleme pe Windows, MAC si chiar si Ubuntu Linux.

Personal, am testat Zonga la lansare, dar trebuie sa recunosc ca l-am facut uitat dupa cateva saptamani, cred ca si din cauza ca in general eu nu ascult prea des muzica. Am regasit totusi playlist-ul de atunci cu Parazitii. Dar de data asta, promit sa-l folosesc mai des, mai ales daca nu se contorizeaza nici traficul facut pe mobil de aplicatie. Oricum, cum nu-s foarte pretentios, probabil ca o sa iau 20-30 de melodii, le salvez offline si imi ajung pentru un an de zile.

Am facut si cateva poze de la eveniment, pe care le puteti vedea mai jos:

2 comments

  1. Scuza-ma , nu te supara dar ai spus 2.99 si de-o data s-a facut 3.99 sunt 3 preturi sau sunt doar doua iar pe undeva este o confuzie?

    Eu folosesc free zonga(paremi-se ca dupa 6 luni nu va mai fi free), eu sunt client fidel Orange, nu ma voi putea bucura de aplicatie?

Comments are closed.