DigiPedia.ro din nou pe lista celor mai influente bloguri de tehnologie

Posted by

Daca anul trecut, lista celor de la Revista Biz cuprindea doar 10 bloguri de tehnologie, anul acesta au extins-o si cuprinde 26 de bloguri de tehnologie. Cu bucurie am primit vestea ca ne aflam in continuare cu DigiPedia.ro pe lista celor mai influente bloguri de tehnologie din Romania si continuam planurile de dezvoltare in cadrul acestui proiect. Este un proiect care creste frumos si de care eu sunt mandru. Succesul nu se datoreaza doar mie, ci intregii echipe, dar si colaboratorilor pe care i-am avut de-a lungul timpului.

Pentru 2018, imi propun sa am bloguri nominalizate si la alte categorii si aici ma gandesc deja la 2-3 bloguri care ar avea potential, daca voi avea cum sa aloc suficiente resurse pentru dezvoltarea lor. Pana atunci, nu ramane decat sa ma multumesc cu rezultatele de anul acesta si sa continui mai departe munca pe care am inceput-o in urma cu cativa ani.

Daca sunteti interesati sa vedeti care sunt cei mai influenti bloggeri generalisti, dar si pe nisele: Fashion, Culinar, Tehnologie, Turism, Relatii de cuplu, Sport, Parenting, Cinema, Teatru, Carti, cat si cei mai importanti instagrammeri si vloggeri de pe youtube, va recomand sa cumparati anuarul aici. Costa doar 50 lei si il puteti primi in format digital (.pdf) sau tiparit. Eu am ales varianta tiparita.

Tot in anuar gasiti si majoritatea agentiilor de pe piata si mai ales care sunt clientii cu care acestia lucreaza, o informatie foarte utila celor care vor sa ajunga la o anumita companie si nu stiu unde sa apeleze, dar si alte informatii utile despre ce inseamna social media in 2017.