DigiPedia.ro in topul celor mai bune bloguri de tehnologie din 2021

Posted by

Azi dimineata am primit un e-mail care suna cam asa: „Felicitări! DigiPedia.ro este unul dintre cele mai bune bloguri din România!”, asa ca nu am putut sa nu fiu curios si sa vad despre ce e vorba. Astfel am aflat ca cei de la Recenzii de top au realizat un top cu cele mai importante bloguri romanesti grupate pe 9 categorii, iar la categoria „Bloguri de tehnologie”, alaturi de alti grei ai industriei, aparem si noi cu DigiPedia.ro.

In primul rand, vreau sa ii felicit pentru idee, sunt sigur ca asta le va aduce ceva extra trafic, link-uri, vizibilitate, cat si alte beneficii, iar pentru asta nu pot sa spun decat bravo.

Da, stiu ca topurile sunt tot timpul controversate, ca de ce apare x si nu apare y, ca de ce nu sunt eu sau celalalt mai inainte, si asa mai departe. Pentru mine, personal, lucrurile acestea trec ca un zgomot de fond si nu ma intereseaza. Eu m-am simtit bine cand am vazut e-mailul, m-am bucurat si de nominalizare, dar si de faptul ca am schimbat tema la blog de curand si macar nu ne facem de ras daca am fi aparut acolo cu o tema veche de 6-7 ani, sau poate tocmai aceasta schimbare (plus alte schimbari care nu s-au vazut) au facut posibile includerea blogului in acest top.

Treaba aceasta ma face sa ma ambitionez si mai mult la anul in cresterea si dezvoltarea acestui proiect. Oricum aveam ceva planuri de dezvoltare pentru el, ca nu intamplator am modificat tema si am adus imbunatatiri in ultima luna. Pregatim cateva surprize, dar celor de pe aici o sa vreau sa le dau un hint, vrem sa ne ingrijim putin si de canalul de youtube, nu doar de blog. Sa vedem si ce resurse vom avea la dispozitie.

Celelalte bloguri de top axate pe tehnologie

Pentru ca nu m-au interesat in mod special celelalte categorii, am zis sa pun aici si pe ceilalti bloggeri din zona de tehnologie, mai ales ca pe multi dintre ei ii cunosc personal, pentru ca, desi imi sunt concurenti pe aceasta nisa, nu inseamna ca nu le respect munca si ceea ce fac in cadrul proiectelor lor. Asadar, in ordinea de pe lista, avem: Gadget.ro, Buhnici.ro, ComputerBlog.ro, Revoblog.ro, GabrielIusan.ro, Androidu.ro, VictorKapra.ro si, nu in ultimul rand, Digipedia.ro.

Intr-un viitor mai putin sau mai mult indepartat, sper sa fac si eu un top personal al blogurilor din aceasta zona care imi plac si pe care le urmaresc, pentru ca, da, pe langa cele enumerate mai sus, mai sunt si altele care merita toata atentia cititorilor pasionati de tehnologie.

2 comments

    1. Nu stiu cum au facut ei topul, dar presupun ca e cineva cu vechime in blogosfera dupa blogurile pe care le-a selectat. Si mai pot sa iti dau un raspuns despre perceptia oamenilor despre mine de dinainte de a avea digipedia.ro. Ei bine eram pasionat de tehnologie, scriam pe blogul meu despre asta dar scriam si despre calatorii si despre snowboard si despre lego, si despre multe alte pasiuni ale mele. Cu toate acestea m-am trezit in cateva contexte pe la evenimente in care lumea ma prezenta drept „Haotik, blogger de tehnologie” si eu eram oarecum deranjat/mirat de asta ca nu scriam doar despre asta. Asa da daca eu il vad mai nou pe Buhnici ca om de presa dar si antreprenor, nu inseamna ca nu sunt inca multi oameni care il asociaza cu tehnologia, si proiectul #casaBuhnici pare mai mult despre tehnologie decat despre case. Stiu si de cavaleria de multa multa vreme cand nu auzise nimeni dar numele respectiv nu a reusit sa aibe impactul pe care il are numele lui nici macar acum.

Comments are closed.