DigiPedia Test Lab

Posted by

 O idee mai veche, dar pe care abia astazi o lansam oficial. Am vazut multi bloggeri care doresc produse in teste si m-am gandit ca pentru ei pot incepe acest proiect experimental, care sa le ofere posibilitatea sa testeze anumite produse.

Chiar daca deocamdata lista este destul de mica, in functie de rezultatele pe care le vom avea in prima faza cu proiectul, ne gandim sa aducem si alte produse de top.

Despre proiect, scrie foarte bine chiar pe site:

Pentru prima data in Romania, un blog dedicat tehnologiei vine cu o oferta indrazneata pentru bloggerii pasionati de tehnologie si decide sa dea produse in teste acestora. Desi pentru inceput lista de produse disponibile este destul de micuta, speram sa o extindem si sa avem cele mai noi produse aparute pe piata.

Pentru ca este un proiect experimental, momentan pot face cereri pentru produsele de mai jos doar bloggerii din Prahova. Urmeaza in curand sa extindem oferta si pentru bloggerii din alte judete.

Si, dupa cum se vede si in textul anuntului, ne limitam deocamdata doar pe judetul Prahova, dar daca totul merge bine, ne vom extinde si in alte judete. In plus, sper sa reusesc sa adaug pe lista cateva gadgeturi unice in Romania (ca doar nu ma duc degeaba in Japonia).

Una din intrebarile primite la „studiul de piata” preliminar a fost daca voi cere 1000 de link-uri in articolul pe care trebuie sa il scrie despre produs, iar raspunsul meu a fost unul destul de simplu: Nici macar nu trebuie sa scrii despre produs. Fiind un experiment, nu am stabilit clar ce vreau in schimbul produselor primite in test, ma gandesc ca poate unul din bloggeri are un blog nisat (de filme de exemplu) si e cam greu sa scrie despre un gadget pe blog, dar poate ajuta cu un link in blogroll sau cu un banner promovarea site-ului digipedia.ro . Asa ca voi discuta cu fiecare in parte legat de „plata” acestui serviciu.

Astept si feedback despre proiect, ca sunt tare curios cum vor primi bloggerii din Prahova aceasta idee. Si bineinteles astept feedback si de la ceilalti bloggeri care imi citesc blogul.

6 comments

  1. Interesant, parcă m-aş băga până şi eu, timp să am.
    Oricum, din nou o iniţiativă bună, care merită să fie sprijinită şi încurajată 😉

  2. Mi-ar fi placut si mie sa fac niste poze cu Aparat foto Samung ES15. Ma vaitam la Ana Q. ca as vrea, dar nu am cu ce. 😛

  3. Treci diseara pe la mine sa-l iei ca altfel nu ma mai prinzi 2 sapt. Am si tel la contact ca sa dai de mine usor. Dupa 8 seara ajung acasa din Buc.

  4. Vin. La ora 8 sunt in fata blocului. Multumesc mult, Dragos. Sunt datoare. Tot atunci iti voi ura si drum bun. 😉

Comments are closed.