Servicii WordPress de la Zoso

Posted by

 In urma cu mai bine de o saptamana, la Zoso pe blog, aparea o oferta foarte generoasa si utila bloggerilor care nu au foarte multe cunostinte tehnice. O oferta pe care trebuie neaparat sa o iei in calcul, mai ales atunci cand cunostintele tale tehnice nu reprezinta punctul tau forte. O oferta pe care o recomand.

Asta mi-a adus aminte ca si eu trebuie sa mai ung rotitele de la blog – nu cele de pe fundal. Astfel ca am facut o mica optimizare a blogului si o incercare de a scadea timpul de incarcare a paginilor, de la 16 secunde, undeva spre 3 secunde.

Si da, am furat putin si de la Zoso in optimizarea mea, pentru ca, oricat de multe conceptii aiurea ati avea voi despre el, omul stie ce face si cum se fac anumite lucruri. Despre oferta vorbeste chiar el mai jos, e gratuita, e pentru toata lumea si sper sa reziste la zecile de bloguri care vor apela la serviciile lui.

Aşa că fac ceva pe tema asta: lansez o ofertă publică de servicii wordpress. Oferta e adresată oamenilor care vor totuşi să îşi repare blogul şi nu ştiu cum şi la cine să apeleze. Nu costă nimic, trebuie doar să îmi trimiteţi un email cu problemele, dimpreună cu un user/pass de admin de wordpress şi un user/pass de ftp, având încredere că your homemade pr0n will be safe with me.

Sper, de asemenea, ca cei pe care ii ajuta sa nu uite atunci cand vor ajunge sa fie bagati in seama (de cineva, de ceva etc.). Si cam atat. Profitati de oferta, ca nu gasiti mai ieftin in alta parte.

2 comments

  1. O initiativa foarte ok, insa cu toate care pare ceva foarte bine intentionat presimt ca o sa se trezeasca cineva care sa faca scandal. 🙂

Comments are closed.