Din familie

Posted by

fun Intr-un fel, cred ca bancurile se nasc din diverse intamplari adevarate. Uneori creierul uman interpreteaza gresit anumite mesaje si apar diferite situatii amuzante, care merita povestite. Am decis sa va povestesc cateva situatii din familie, care cred eu ca vor distra si pe altii.

De o saptamana

Saptamana trecuta imi facuse sotia o portie de cartofi prajiti si aveam chef sa ii mananc cu smantana. Pentru ca nu am gasit cutii mici, am luat o galetusa de smantana Lactag, pentru ca asa cum am mai spus, e foarte gustoasa. O luasem in urma cu 2-3 saptamani, ceva de genul.

Mi se pune pe masa si eu, stiind ca e ceva vreme de cand a fost cumparata, in timp ce mancam intreb:

– De cand e?

– De o saptamana.

– De o saptamana? S-a terminat deja cutia cealalta si asta e alta? intreb eu curios, stiind ca totusi ca fusese cumparata mai demult.

– Aaa… nu… de o saptamana e expirata. Dar mananca, ca nu are nimic.

Sa mananci tot… tot de pe …

Saptamana asta din nou am pofta de cartofi prajiti. De data asta tin mortis sa ii mananc cu betisoarele chinezesti (de fapt japoneze, ca-s cumparate din Japonia), asa ca dau comanda ferma pe twitter ca atunci cand ajung acasa, sa mi se serveasca asa ceva.

Nu mai mancasem demult cu ele, asa ca, dupa ce ca eram praf oricum, ma chinuiam si mai tare de data asta. Bineinteles ca la un moment dat, am dat pe jos din greseala.

Dana, serioasa si gandindu-se ca trebuie sa curat tot dupa jos dupa ce termin de mancat, imi spune:

– Dupa ce termini de mancat, te apleci si mananci tot de pe jos.

Ma uit la ea mirat si ii spun ca ma satur cu ce e in farfurie, nu e nevoie sa mai mananc si dupa jos. Rade.

3 comments

  1. Ti-ai cam pierdut inspiratia! Nu are nicio aroma sa stii!
    Reorienteaza-te.

Comments are closed.