Din nou despre liniile de tramvai

Posted by

In urma cu ceva vreme va vorbeam despre dorinta mea de a avea o zona cu verdeata intre liniile de tramvai. Si pentru ca nu sunt sigur ca a inteles lumea atunci exact la ce ma refer am decis sa va mai spun inca 4000 de cuvinte despre asta, adica sa va arat patru poze care sa arate exact de unde mi-a venit mie ideea aceasta mareata si ce frumos arata o astfel de zona prin alte parti.

Deci ca sa nu o mai lungesc cu vorba, iata pozele dintr-un oras plin de verdeata si care straluceste de curatenie.

9 comments

  1. Germania, dar eu cred ca se poate face asa ceva si la noi, o galeata de pamant si iarba intre sinele de tramvai nu are cum sa coste mai scump decat asfaltul.

  2. Exact asa e si in Barcelona. Se poate si pe clima mai calda. Trebuie doar sa vrea RATB-ul, ALPAB-ul si ADP-ul.

  3. Si RATP-ul 🙂 adica RAT Ploiesti. Ca tramvaie avem si noi, doar metroul ne lipseste:)

  4. Mai bine am scoate tramvaiul in Ploiesti ca si asa la ce infrastructura de 2lei avem , nu face decat sa distruga 🙂

  5. Tramvaiul si troleele alea noi sunt foarte eco pentur ca merg pe curent. Cateva eoliene la marginea orasului ar suporta cu brio consumul de pe aceste cai de transport. Cred ca chiar si una singura. Si atunci transportul ar trebuii sa fie aproape gratis. Dar suntem in romania si din pacate lucrurile astea nu-s bune decat pe hartie.

  6. Suntem mult prea departe de germania si oricare alta tara, cu toate ca avem una din cele mai frumoase tari, inca pastram traditii in unele locuri si avem multe alte lucruri cu care ne putem mandrii, ce ne tine departe de germania alte tari sunt conducatorii pe care noi ii alegem orbiti si indrumati de foame ( dam un vot pentru un covrig ) Nasol!

  7. nici vorba c-ar fi acilea iar pe peprelungirea ferentari – curtea de arges inca nu s-au montat parapetii si liniile deci sinele

  8. in timpul lui carol al -II-lea lucrurile privind circulatia tramvaielor si troleibuzelor era bine pusa la punct ,iar RATB adica autenticul STB nu facea nazuri si smecherii ca RATB care lucreaza fara program pleca cand vrea si vine cand vrea ca acuma

Comments are closed.