Doctor Strange (2016)

Posted by

Mergeti sa vedeti Doctor Strange, merita din plin! Din trailer nu prea va puteti da seama despre cat de tare poate fi filmul. Cred ca de pe la Matrix si Inception nu am mai fost atat de fascinat de un film. Mai mult chiar, in ultima vreme am tot fost dezamagit de filmele de la cinema si am dat tot mai rar prin sala de cinema, dar asta e un film care trebuie vazut neaparat la cinema.

Dupa primele minute pline de efecte speciale, filmul se reintoarce la povestea doctorului si devine, pentru un scurt timp, monoton. Chiar ma gandeam ca nu au avut banii pentru efecte speciale decat pentru partea de inceput a filmului si dupa aceea o sa o lalaie tot filmul cu povestea doctorului. Din fericire insa, filmul prinde repede contur si lucrurile devin super interesante.

Sunt cateva elemente in film care, desi par desprinse dintr-un scenariu SF, ar putea fi foarte reale, poate exista inca o parte din mine care inca le crede reale, dar cu siguranta stiu oameni care sunt convinsi de realitatea acelor lucruri. Asa ca in momentul in care le-am vazut in film, am avut un soc si cred ca e pentru prima oara cand le vad la modul in care le citisem in carti, fara exagerari si alte bazaconii ale filmelor mistice. Sau poate sunt doar asa cum mi le-am imaginat eu cand eram adolescent. Este si partea din film care m-a fascinat cel mai tare, motiv pentru care am si ales poza de mai jos.

doctor-strange-proiectie-astrala

Flmul e presarat cu multa actiune, cu tot felul de elemente de umor, care desi au amuzat sala, eu parca nu le-am gustat atat de mult. Filmul era prea bun ca sa mai fie nevoie de „sare” si „piper”, dar probabil sunt elemente de succes pentru cei care vad filmul dintr-o perspectiva diferita de a mea.

Efectele speciale sunt la nivelul celor din Inception sau mult peste. Este unul dintre motivele pentru care as mai merge inca o data la film, pentru ca sunt atatea elemente in miscare si totul este atat de dinamic, incat creierul tau nu poate sa le urmareasca pe toate.

Daca ar fi sa dau o nota filmului, ii pot da 10 fara sa stau pe ganduri. De fapt cred ca ati vazut ca nu mai scriu de filme pe blog decat foarte rar si decat daca intr-adevar un film ma convinge sa scriu de el.

Trailer Doctor Strange (2016)

Momentul dedublarii